||| Tercari² |||

Thursday, October 8, 2009

Hari Ini Dalam Sejarah - 8 Oktober

Ohhh yeah, mulai hari ini, maybe Pojie akan wujudkan n3 Hari Ini Dalam Sejarah andai ada tarikh yg pernah menjadi sejarah alam idup Pojie ini xkisah la sejarah yg pahit, manis, masam, masin sumer Pojie akan share ngn kwn².

So 1st n3 Hari Ini Dalam Sejarah adalah pada tanggal, 8 Oktober 2008. Ini tahun lepas punya cerita. Thanks Kaseh remind me about this. Mende nih pun awak ingat kann.. Pada pukul 12am lebih Pojie tpaksa dikejarkan oleh kawan Pojie ke Pusat Perubatan Pantai di Bangsar akibat apendiks. Masa tuh betul² seminggu raya tau! Pojie baru sampai umah pas cuti seminggu di Muar. Tp Pojie terus masuk opis pagi tuh, balik umah pas mandi n siap² nk tido, Pojie diserang sakit yg teramat sgt di bawah perut kanan Pojie sampaikan Pojie jatuh sbb tlalu sakit. Nasib baik sempat call Awie mintak tolong anto gi spital. Klo x, xtau la Pojie. Pojie menangis jer tahan sakit spjg pjalanan tau. Allah sajer yg tau mcm mana sakit tuh.

Sampai² kat wad kecemasan terus kne tahan wad. Pas periksa, docktor ckp Pojie perlu melakukan pembedahan buang apendiks dgn segera. Wow, nk sgt rasa masa spital kan, terus kne operate, rasakan ko. Hahaha. Selama sebulan juga la Pojie bcuti xmasuk keje. Nk gi open house kwn² pun xdpt sbb tpaksa kawal makan. So klo nk tau lebih lanjut kisah Pojie nih, leh la baca n3 bkenaan di sini.


Muka tahan sakit pas operate.

Love,

15 bicara yang baik hati...:

joegrimjow said... Reply To This Comment

sembuh2 cepat poojie!!

farish H said... Reply To This Comment

kenangan kan

syaf said... Reply To This Comment

woo ko penah sakit rupenye
x taw citew pon
2 ler lmabt sangt aku masuk dlm dunie blog ni kan
hehehe

syaf said... Reply To This Comment

woo ko penah sakit rupenye
x taw citew pon
2 ler lmabt sangt aku masuk dlm dunie blog ni kan
hehehe

nas said... Reply To This Comment

mcmmana skrg sakit tu?abg harap dah ok

nas said... Reply To This Comment

mcmmana skrg sakit tu?abg harap dah ok

✖sLap mE pLz!™✖ said... Reply To This Comment

smoga cpt sembuh..
t te ley men bola sesama hahak..

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

ala tgh sakit pun oeh posing..' kenangan2

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

ayoooo....takut sngt taw bab operate ni...coz aku pown sakit kat perut tapi belah kiri....

harap2 cepat la sembuh erk???

sI tEDI said... Reply To This Comment

kenangan..

aku masu sepital bulan 9 tahun 2007..eksiden.. :)

I am Karl said... Reply To This Comment

Radio Televisyen Malaysia sgt

iyllienaz said... Reply To This Comment

hehe..tinggal kenangan je dok kat hospital..nama pon operate, of course la saket kan..xpe, now dah baek..siap boley lari2 lagi..

atty's said... Reply To This Comment

kty pun penah kena operate appendik..tahun 2000...lama gilos..tp mmg sakit yang amat..banak pun tak sakit rasanya huhuhuhuuh..

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

kenangan untuk dikenang jadi pengajaran msa akan datag =D

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

JOe;
Thanks dude!
Sembuh sudah!

Farish;
Kann!

Syaf;
Haah citer lama dah..

Abg Nas;
Sakit tau xleh gambarkan..
So far ok dah..

Slap;
Sy xleh la main bola..
Sy kaki bangku!
Hahah!

Putera;
Ish, artis kne la posing..

Qiefly;
So gi la cek..
Alhmdulillah sembuh da..

Tedi;
Apa pasat eksiden??

Karl;
Hahah!

Iyllienaz;
Haha, btol2..

Kty;
Uiks, yeker??

Iqmal;
YUp btol tuh