||| Tercari² |||

Wednesday, September 30, 2009

Sneak Preview: Kisah Raya Pojie...



Ohhh, hello dan salam buat semua..

Rindu Pojie ker?? Rindu?? Xrindu?? Yelah tuh!!! Whatever la kan!

So amacam raya?? Pojie?? erm, so-so jelah tahun nih! Tp ada byk sgt Pojie nk story ngn kawan² sumer, tp sabor² la yer. Virus M sedang melanda. Bukan Pojie sorang jer, ramai lagi kwn² yg very der mcm Pojie kann!! Dah menimbun n3 dah naik malas nk update. So merasa la keluar n3 sneak preview bagai. Malam kang time² xde keje (sbb minggu nih keje sampai malam), akan ku update sumer story, xbyk sket n akan di-autopublish-kan esok hari setiap sejam! Hahaha, so korang baca la sampai tersembur kuih semprit yg korang tgh dok perabih tuh yer.. Kikikiki.. So sila bersabar dan tunggu...

Love,

9 bicara yang baik hati...:

Mohd said... Reply To This Comment

Virus M ya hihihi .. kemain (:

sI tEDI said... Reply To This Comment

gambar ketupat rendang mana?

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

heheheh mana la dia smpt nak publish kak....maklum la busy hehehh

joegrimjow said... Reply To This Comment

haaa
watpe la ye jadi camtu
ish2

eazy said... Reply To This Comment

tawu tape pojie
bile entry da byk
virus M melanda diri

Afzainizam said... Reply To This Comment

hah ko ni dah di jangkiti virus M lepas balik M ke ( Muar) ape pun aku akan menunggu entry ko keluar ye...ape yang nak ko citerkan tu.... jangan lupa khabarkan kat aku bila entry ko dah keluar.. pasal aku nak jadi orng nombor satu comment blog ko.... salam raya sebulan lamanya dari aku http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Hezesuze said... Reply To This Comment

cepatin update uols....ekekeke

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

Virus M tu virus berjangkit dan menular gak kan?..huhuhu..klau kena virus ni ubatnya mudah je ... T.I.D.U.R misti o.k ..

farish H said... Reply To This Comment

sediee mbace hehehe