||| Tercari² |||

Monday, September 14, 2009

Oh VIRUS, kamu sungguh HANJRIT!!!

Ohhhh, sungguh aku bengang n sentap di pagi Isnin nih! Sbb apa?? Sbb PC opis nih masuk virus. Ntah macam mana lah leh kene. Nih mesti kes antivirus nih never la nk update. Adoi!! Klo dia duduk diam², memanjakan diri dalam host PC pemilik comel nih xpelah jugak! Ini dia disable kan a few sofware. Hajarnyer! Xckp ngn 2, dia suka² ati mak bapak nenek dia ilang kan folder aku. Folder ada data kerja plak. Hanjeeennng sgt tau!!



So skrg aku xleh nk YM. Xleh update blog n a few social website guna Cik Musang Berapi Mozilla sbb dia suker² ati kasi tutup tanpa sbrg amaran. Ko mmg sudah melampau wahai VIRUS yg xbernama (sbb scan² xleh detect, pastu terus xleh bukak scanner). KO sudah masuk umah aku pastu ko kasi buat mcm umah ko sndiri kannn!! Siap ko aku mau anto format sat lagi, itu pun klo IT guys ada xmembizikan diri dia. Itu pun sure aku kene membebel dan ditanya seribu persoalan mcm mana leh masuk virus. Aduhai...

Skrg nih a few entri masih lagi berhutang. Sgt malas utk update sbb sgt xselesa dgn keadaan dan kedaifan PC nih skrg. Urrgghh!!! Meh layan Tahajjud Cinta sambil menangis kesayuan agar kemarahan ini reda..

Nota kaki: Hanjrit/ anjrit (bahasa Indonesia) = Hanjeng/ anjing!

Love,

3 bicara yang baik hati...:

sI tEDI said... Reply To This Comment

ekekekekek.. jangan marah2,,,

cantiklah header baru tu.. :P

Corey said... Reply To This Comment

sabo jela..ni antara dugaan bulan posa ni huhu

farish sinclair said... Reply To This Comment

cik musang berapi kekdahnya wakkakakka ..sabo taw