||| Tercari² |||

Sunday, September 27, 2009

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLFitRi

STICKY MODE ENTRY
[All new entry will be post below this entry]



Saya, Mohd Fauzi Abdullah a.k.a. Pojie (Pooh), ingin sekali mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat anda teman², blogger², follower² dan pembaca² PoJiePooH sekalian. Pojie memohon ribuan ampun dan maaf selama anda mengenali diri ini andai ada tersilap tutur bicara, terlanjur amal perbuatan yg mungkin membuat kan kalian terguris. Maafkan lah diri ini dari 10 jari tersusun memohon kemaafan ke hujung rambut sampai ke hujung kaki, mohon maaf dipinta. Semoga Syawal yg menjelma kelak memberikan seribu kebahagiaan buat kita bersama.

Pojie akan bercuti raya, balik kg di Muar, Johor dari 17 - 27 September. So kalau ada sesiapa yg turun ke Johor tuh, sudi²kanlah diri utk singgah beraya kat umah Pojie yer. Town area jer, Jalan Salleh. Kalau nk tau lebih detail, sila contact Pojie yer. Xde contact number? Sila email or YM Pojie ok. Xleh publish kat sini, faham kan kenapa.. Insyallah pastu Pojie akan balik ke KL dan terus stay kat umah bari di area Sunway. Insyallah klo ada rezeki, Pojie akan buat open house, Pojie akan buat open invitation utk kalian semua ok.

Bagi sesiapa yg akan balik beraya, pesan Pojie, pandulah dgn selamat dan berhati² di jalan raya. Xkisahlah blk kg naik apa sekalipun, just take care of yourself ok. Baca doa sblm memulakan perjalanan agar selamat sampai ke destinasi. Jgn speeding ok (pesanan buat diri sndiri gak). Terimalah lagu raya dari Pojie, khas buat anda semua, MUST SEE 18SX nih!! Heheehe...



P/S: Oleh sbb xsempat nk buat kad raya hardcopy, softcopy pun jadi la kan. So silalah ambil kad raya Pojie kat atas tuh. Amik dua² pun boleh (dgn banner sekali). Nk tempek kat blog masing² pun boleh.. Terima kasih yer..


Love,

18 bicara yang baik hati...:

farish sinclair said... Reply To This Comment

slmt hri ry syg..c u at ry ke 4 taww muah!

sI tEDI said... Reply To This Comment

lawa kad.. nanti aku amek. ekekekek

Apit said... Reply To This Comment

nice card
slmat hari raya maaf zahir batin

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

adik dh amek dh...
abg dtg la kat umah adik..

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

dah copy dah e-card raya =P

slamat hari raya..

maaf zahir batin =)

Ejay said... Reply To This Comment

SELAMAT HARI RAYA
MOHON MAAF ZAHIR & BATIN

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

tantek oke kad tu.

selamat hari ghaye pojie:)

atty's said... Reply To This Comment

pojie..canteknya kad raya..kty amik ye.
kty pun nak ucapkan selamat hari raya..andai ade salah dan silap..harap dpt pojie maafkan ye..

joegrimjow said... Reply To This Comment

poojie
da sampai mesia
hehe

waaah
raya sakan nooh

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun... ko balik muar cuti berapa lama tu... coz aku akan turun Sri ledang nanti...

Lemang lontong ketupatlaksa,
kuih semprit kuih koya,
Sebulan sudah lama berpuasa,
Tiba masa untuk merayakannya,

[r][a][y] eusouff said... Reply To This Comment

Pojie....
selamat hari raya!!

Bieaz said... Reply To This Comment

Hai pojie..

makaceh beri kad rayanya canteq larr kadnya.salam lebaran pojie..

edan coba said... Reply To This Comment

Amboi die!!!!
Perhhhh!!
Posing mcm artiz!!! ehhhh? mcm muka Achik Spin lah!!!!!!
Wa tarak tipu!!!!!!
Ahahaha!!

By da way thanx k! Edan amik 1!!
Bukan 2 3 4.....
:P

Kaloi said... Reply To This Comment

Selamat hari raya.. lepas raya nanti jemput la menonton teater kami kat kolumpo.. masa cuti deepavali..

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

Salam Lebaran....
Ada Kad Raya Untuk Kamoo....
;)

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Chem5007 said... Reply To This Comment

Pojie.. Selamat Hari Raya =)...

Queen Sharmine!?... Erkk! La Q**** ke tuhhh??...hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said... Reply To This Comment

salam Aidilfitri pojie....

=)