||| Tercari² |||

Friday, September 4, 2009

Don't mess with POJIE!!!



Oh ya, for those yang masih memberikan support kat Pojie, tq soo much! Buat saper yg masih menaruh hati utk membusuk² kan Pojie, nak serang Pojie membabi buta dan menjadi lalat di sini, YOU WATCH OUT!!! DON'T MESS WIH ME!!! Coz I'm not that innonsence. I can be as kind as angel, but I also can be as bad as an evil from the hell. But dun worry, Pojie amalkan ppatah, "Buat baik dibalas baik, buat jahat jgn sekali". Tp ble org buat jahat kat Pojie, 1x warning xjalan, 2x warning xjalan, 3x warning xjalan, I'll turn out to be an evil and haunting you till death, till u seek my appology. Pic di atas tuh sudah cukup utk memberikan gambaran bahawa Pojie bukan tunggul!

Yeah, btw you guys boleh layan klip nih dari YouTube, sedutan dari ANTM di mana Eva dia katakan berlagak diva dan being nasty to others. Actually, nobody wanna be bitch for no reason, so do i!!! But I'm trying to be better than before. I don't wanna be so nasty and hurt others' feeling. I just want to be nice to everyone. If you find out that I'm nasty, that is the external part of me, my alter ego..



Love,

16 bicara yang baik hati...:

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

report ape 2

mAr@ZiEy said... Reply To This Comment

Sabar yer Pojie..

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

report ape tu syg?

sI tEDI said... Reply To This Comment

tindakan yg tepat!

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

report kes yg recently menganggu ketenteraman POjie dan teman²..

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

cayalah bang..
caras jer...
kite santetkan.. ahahaha..

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

Agak2 pe tindakan polis klu report camtu erk....nak tau gak....

Chem5007 said... Reply To This Comment

what happen to u?...

edan coba said... Reply To This Comment

alamak NEKAD!!!!!!!!!!!!!

:)
by da way good job!

eazy said... Reply To This Comment

pojie.
wat happend?
i'll keep on supporting u

Afzainizam said... Reply To This Comment

salam ramadan dari http://firestartingautomobil.blogspot.com/
perkara ni makin kritikal... jalan yang terbaik mungkin dapat di buat.. mana chart box ko ni... susah nya nak balas kat blog ko jadinya...ape pun aku memahami situasi yang taak mengizinkan...
ohh ye tip jaga tayar aku dah buat entrynya kat blog aku khas buat ko..

Corey said... Reply To This Comment

dah buat polis report yer. bagus.. harap ada tindakan susulan dari pihak berkuasa.

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

oit.

sape lalat tu?

meh lolly kerepotkan tulang blkgnya?

farish sinclair said... Reply To This Comment

yess akhirnya da wat report.bia pdan muka lalat bingai tu hahaa

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

uish pojie
sabo ea
=)

Chem5007 said... Reply To This Comment

i have no idea...what is this all about?...erm...