||| Tercari² |||

Friday, October 16, 2009

Kau Pergi Tanpa Pesan!!!

Selamat pagi peminat² Kak Pah semua!! Wow!!!

Terimalah nyanyian akak di pagi yg hening ini, khas buat follower² akak yg lama juga yg baru;

Kemanakah...
Akan ku cari
Gelap terasa.. dunia ini
Bagai tiada matahari

Kau pergi tanpa pesan
Ku nanti tiada datang
Di mana kau kini
Di mana kau kini
Aku tiada berkawan lagi
Aduh...! Aduh..!
Aduh.. duh.. duh..


Tu diahh!! Pagi² Jumaat dah meroyan angkat mic..

Ooopsss, silap! Akak lupa arini ari Jumaat la.. Sat naaa... Akak pi cari selendang sat!!! Haaa, jumpa dahh!!


Amacam Siti. Hg pk hg sorg ja bleh pakai selendang hat lagu nih? Nik Tok Pah pun bulehhh la.. Amacam, cantik x??

Nih nk khabaq mai, akak kalut la 2 3 hari nih, memacam gosip akak kne tepis sana sini. Akak meroyan lagik sbb dah dekat² period nih kan, PMS lerrr. **hey akak ada lagi ok, blom menopouse. Sampai akak xperasan follower blog nih dah sampai 136 orang. Ohh, tharu sgt!! Tp kann, yg akak terkilan sgt², awat la hg pa suma xreti nk tggalkan pesan kat blog nih ka?? Penat la akak letak shoutmix, lagu tuh jer hg pa never laa nk drop msj kann! La nih lagu mana akak nk retrieve blog hg? Nk cerca blog hg pun xbuleh la nih! How??

Jgn dok habaq kat akak utk klik wajah kamu satu² kat follower list tuh dan akak tkial² mencari link kamu yer. Akak cukup xgemor. Apa kata klo mau jadi follower akak, sila la ucap salam kat akak kat shoutmix tuh, letak sekali link hg pa siap "http://" yer. Apa salahnyer sapa akak kat shoutmix tuh, "Elo Tipah, Senah, Kiah, Pojie (oooppss), salam singgah. I follow u". Senang akak terjah blog hg pa blk semula. Kang kalau akak xterjah kembali blog hg, ada yg sentap, kecik ati, kecik usus, kecik limpa.. Akak xkecik apa² makin besaq ada la.. Tang mana yg besaq?? Ha..


Tu diaa!!! Tang pipi akak yg semakin besaq nooo.. Hg gelak sakan nih awat?? Betol kann??!

Oklah, pesanan terakhir dari akak buat hg pa suma kat luaq sana, kalau singgah blog akak, sila tinggalkan jejak hg pa ok, jangan la kau pergi tanpa pesan. Nti akak merajuk meroyan tepi highway nti sapa mau pujuk??! Akak pulang dulu naa..


Abg polis, meh escort akak blk umah meh!

Salam sayang,
Dato' Saripah Enot

16 bicara yang baik hati...:

joegrimjow said... Reply To This Comment

awat jadi kak pah la ni???

slalu je kan drop?
huhu

farish H said... Reply To This Comment

wawaaaa kak pah!

Hezesuze said... Reply To This Comment

perghhh ingatkan Farah fiona ghupe2nya kak pah ek...wow! besognye tetek kak pah...nasi lemak bape hinggit tu nok???? hahahaha

syaf said... Reply To This Comment

2 dia abang pojie udah membebel kan..
standar ler...bukan ko sowang jek yg kene...aku pon kene gak...
depa ni lebih suke jadi silent reader jek kowt...
x paa sabaq na kak pah...

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

apasal org johor jadi org kedah lak ne.. ish ish...

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Wkakak... besar gile tetek baju merah tu

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

huhuhu..klakar walaupun tak buat lawak ... :) .... kak Pah..kak Pah...ayu gitu

atty's said... Reply To This Comment

mak ai..cam nak terkuar isi nasi lomak..

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

grrrr.

nak cakap kat tok pah =B

arnamee said... Reply To This Comment

kak pah..
masih mantop..

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

kak pah
hehe
xD

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam buat pojie http://firestartingautomobil.blogspot.com/

To pojie pah.... sudah tukarkah...

amboi mentang-mentanglah Dato kak pah tu vouge ko minat sungguh...

aku ade gi satu kedai kek & roti jumpa plak "roti kismis kak pah" ... terkejut plak tengok nama roti glamour tu ... tapi kismis dia besar besar tang taik lalat kak pah tu kecil kecil...

ape pun aku suka bila dia nyanyi bunga tanjung, bunga teratai, seribu mawar macam -macam bunga lah kak pah ni mmg mat bunga agaknya... dan gosip kes-kes cari gaduh dia...memang meletop laah ...

MaMa DaNiA said... Reply To This Comment

hhehehe...klakar la.a..

a i z o u l h a s h i m i e said... Reply To This Comment

tetiba tok pah
fengsannnn


***sory lama x komen2..bz melanda jiwa

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

JOe;
Ala.. Xsalahkan sekali sekala melawak..
Impersonate artis!
Oh, ya kamu selalu, TQ :)

Rizz;
Suker dia!

Heze;
Hahaha.. itu nasi lemak RM13.50.. Take note yah!

Syaf;
Kannn..
SR pun SR la..

Putera;
Hehehe, tukaq angin..

El;
Hahaha, siot direct jer!

Mawar;
Hahaha, sekali sekala..

Kty;
Huhuhu, klo keluaq kita pakat ramai tgok senyap2 naa..
Hehehe..

Lolly;
Nk ngadu la tuh..
Wekk!

Arnamee;
Apa yg masih mantop tuh??
Kikiki..

Eazy;
Suker jugak yer..

Afzanizam;
Hahaha.. Ada gak ker??
Saje nk tumpang popular Kak Pah..
Kne mintak royalti nih!

Mama;
Kelakar kelakar jugak..
Dah drop komen kat shoutbox ker??

Aizoul;
Bz katanyer yer..
oklerr..

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

Perghhhhh...mantap sehhh!!!