||| Tercari² |||

Wednesday, August 26, 2009

Anniversary oh Anniversary



Xsangka ek?? Dalam diam² rupa²nya sudah setahun lebih juga Pojie bergelar blogger. Clap³ to myself. Dan setahun jugak rasanya Pojie berkenalan dgn beberapa insan hebat dan sahabat baik dalam dunia blogger nih. Oh, arini baru realize.. timbul 1 perasaan yg indah dan sayu xdpt digambarkan.. Bermacam² perasaan yg muncul lantas imbasan² kenangan² lalu menjelma di depan mata umpama melihat di layar skrin. Ada kenangan yg manis, yg pahit, yg payau, yg masin, yg manis, yg hangit semua ada la! Complete set kata org. Pojie terima semuanya dgn hati yg terbuka tanpa pernah menyesali setiap yg hadir dalam diari hidup ini..



Ini adalah n3 pertama Pojie yg telah dibuat oleh "someone" setelah dia berbaik hati membuat blog utk Pojie. Thanks btw krn telah memperkenalkan Pojie kpd dunia blogger ini. Entry pertama Pojie adalah Glam & Sexy. Berkenaan dgn sambutan ulangtahun Pojie ke 24.


Pertemuan officially pertama pada bulan puasa tahun lepas bersama blogger² hebat dan sahabat yg baik.. Kami dah berkawan dan memenuhkan ruangan carpet shoutmix sampai la penuh. Hehehe. Miss those moments la dear.. Inilah dia Anis Galaxy, Aizoul Hashimie, Rizzirhamy, Jack Nizam Apple, Remy.com, El-Zaffril dan Edy Ramanov... Ada jugak yg non-blogger yg join majlis buka pose nih. Thanks to Eid, Eijam dan Arie krn sudi memeriahkan majlis [klik sini]. Love you guys!!! Nti kita akan buka pose sesama lagi ok!!!

Walau pelbagai halangan dan badai yg menimpa, melupakan blog ini, serta kenalan² semua adalah sesuatu yg mustahil bg diri ini, unless ditakdirkan Allah utk membuat sesuatu ke atas Pojie yg akan menyebabkan Pojie lari dari dunia ini. So, chaiyok² Pojie. Buat teman² di luar sana, teruskan bersama Pojie. Anda juga, teruslah berkarya dan membina persahabatan. Gittew!!!

Love,

17 bicara yang baik hati...:

edan coba said... Reply To This Comment

nice lahh!!!!!!
cm nk join jaaa...

joegrimjow said... Reply To This Comment

slalu misss
huhuhuk

Hezesuze said... Reply To This Comment

setahun sudah berlalu..
peristiwa muncul kembali
dengan kehangatan semalam...

hahaha skejap je masa berlalu kan kan...ermmm miss u ler dear!

TAN SRI MOHD. IKRAM said... Reply To This Comment

haha
congrate tao pojie.
meow2~

Anonymous said... Reply To This Comment

bukan perjumpaan blogger.. tapi perjuampaan golongan pondan berangan
hahahahahahahahahauhauahuahuahuahahahah (gelak mr. homo)

<< s| tED| >> said... Reply To This Comment

tahniah!!

Bieaz said... Reply To This Comment

Hai pojiepooh,

congrate erk...
happy Blogging (^^,)

nas said... Reply To This Comment

happy anniversary pajie..!!!

eazy said... Reply To This Comment

apehal org takde name tu?
jelez ke haper?
bulan posa tak sedar.ish la.
*anis pown ade.wink wink

P3tani is my nama said... Reply To This Comment

wah selamat ulangtahun.
:)

iva saionji said... Reply To This Comment

pojie....TAHNIAH tau...ehek..selamat pose tau..

Anonymous said... Reply To This Comment

eazy...baik ko pakai tudung....
bulan posa tak sedar.ish la.
*di neraka kene bakar rambut* wink wink

farish sinclair said... Reply To This Comment

huaa da sthun kite knal kan..best sgt memori tu.kpda lalat shadapp u!

Anonymous said... Reply To This Comment

farish sinclair... sgt berangan nama ituew.... auw... muka cam pondan kurap(mulut muncung itik=paruh itik).. hik2..x padan ngan nama

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

wow nice..
1 tahun maaa...
blog ne byk bt kawan..
huhu

azli said... Reply To This Comment

salam kemerdekaan malaysia..langit di atas kepala tanah sebagai tapak..tanah ni aku dilahirkan..air dibumi ini aku minum.. udara disini aku sedut..hasil bumi disini aku jadikan darah dagingku..maka wajiblah aku pertahankan ini bumi yang ku pijak tak akan di punyai orang lain selain dari kami malaysia.. salam kemerdekaan pada anda tulus dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
salam bulan ramadan &
salam kenalan dari kami

tahniah 1 tahun blog ko terus berjaya dan terus bertahan

a i z o u l h a s h i m i e said... Reply To This Comment

sweet moment in my life