||| Tercari² |||

Monday, August 10, 2009

Terpinggir???



Knp la ek...
2 3 hari nih rasa cam terpinggir jer...
Kawan²?
Ntah la...
Nak nangis? "Kau perlu lebih kuat Pojie!"
Oh, ye betul. Buang airmata n tenaga jer kan..
Tp, ntah la...

"Maybe sbb kau tlalu menyayangi kawan² dan insan keliling kau melebihi mereka menyayangi kau!"
"Kau selalu ingin perhatian dan menjadi 1st priority dalam semua perkara..."
Tp aku nk buat macam mana.. Dah ini kurniaan Illahi padaku!
Aku bingung...
Kosong!

Love,

14 bicara yang baik hati...:

El-Zaffril said... Reply To This Comment

Pojie...

Kadang-kadang kita akan berasa begitu...

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

eh bukan abg tgh keje ker.. tgh keje mane leh update blog. hehehe...

kdg2 adik pun rasa mcm 2.. normal la insan sbb kite dh terlalu akrab.. pe kata cuba sesuatu yg baru.. msti x sunyi.. jom join adik main kuda ke.. paintball ke.. snooker ke..

rizz said... Reply To This Comment

adoi dear..pojie tetap kwn rizz no 1 :'( igt tuh...

klau sal smlm rizz meet dorg xgtaw u ..i'm so sorry dear xtnya dlu...i tot pojie ade agenda lain ngn ur frenz .that y rizz ade msg after that tnye u ktne..

love u!!

Corey said... Reply To This Comment

pojie perlu live your life normally tanpa expect apa2 dari kawan2 tu. maybe pojie x sedar tp sbg manusia yg caring i know deep within our hearts we also need org yg kita care atleast tunjuk appreciation and care us in return.
but kita xleh paksa tu semua..klu kita luahkan pun diorang trpksa je tunjuk attention sbb nak jaga ati..lagi x ikhas.so better just live our life mcm biasa,be ourselves tanpa expect, tanpa harap sgt.

<< s| tED| >> said... Reply To This Comment

pojie..kita rasa terpinggir sbb selalu kita buat sesuatu itu bersama, tiba2 ari ini kawan kita buat sendiri tanpa kehadiran kita..


be cool okey!!

Hezesuze said... Reply To This Comment

aiyooooo!!! napeler adik manja sis ni rasa terpinggir...

bknnye kalo xcall maka x sayang...u alwayz in my heart n sis sayang sama kamo..remember that ok...

cuma lately ni sis bz ler...so nxt time jgn ler wat spekulasi diri anda dipinggirkan...tidak sama skali...

da jgn down2...kasi up ckit...cak cak cak

Farhana said... Reply To This Comment

Yeah.. Betul kate sume orang.. Ku juge sntiasa mngingati kamoo wahai pojie the pooh.. Heehee.. Jangan sesedey, senyum sket.. =)

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

cool pojie...
btw
kadang2
betul kata el zafrill
huhu

nas said... Reply To This Comment

perasaan mcm tu mmg kdg2 datang..tapi jgn tlalu ikutkan hati sgt..ambil wuduk n solat pojie..yang penting abg nas n kwn2 blog kan ada..apa2 just calling2 je

Anonymous said... Reply To This Comment

salam...

nnt dh masuk kubor pun,duk sowg2 jgk..so biasa2kn lah diri..

jgn ingat owg lain tu takde keje lain sampai asyik nak ingat kt ko je..

dekatkn diri ngan ALLAH supaya hilang rasa sunyi tu..

I am Karl said... Reply To This Comment

pojie

leh feel lagu

MAWAR TERPINGGIR nih

apa2pun, ingat DIA tetap & sentiasa ada

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hidup ini mmg tak selalu indah pojie....

sumtimes mmg kita akan ader perasaan sebegitu....

sama mcm Qief sumtimes tu mcm dah takde orang yg nak b'tegur sapa dgn Qief....

tapi Qief taw tu semua mainan perasaan jer....

so chayo2 pojie

a i z o u l h a s h i m i e said... Reply To This Comment

aku penah berasa begitu
tapi aku fikir positif
"tak selamanya kita akan bersama dengan MEREKA"

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

El-Zaffril;
Er, btol2..
Skrg ok dah ;)

PuTeRa YuSoFF;
Thanks dik, ok dah..
Nak main kuda??
Jom ajar abg meh!

Rizz;
Hehehe..
TQ i know that..
Alah, nvm la dah lupakan ponnn..

Bro Corey;
Ohhh, thanks a lot bro for the support..
Alah, nih mainana perasaan jer..
Ok dah..
Thanks ya!

Tedi;
Thanks Tedi, Pojie ok sudah.. :)

Sis Heze;
Hehehe, tau akak bz now..
Sy faham jer..
Cuma setan jer jahat membisikkan kata2 nista di telinga nih..

Farhana;
Hehehe..
Thanks dear..

Eazy;
Hehehe.. ok jer Eazy ;p

Abg Nas;
Heheeh.
Thanks abg :)

Anonymous;
Thanks ya..
Kata² yg menusuk kalbu..

Karl;
Ok deh!

Qiefly;
Btol², now ok dah..
Thanks sumer!

Aizoul;
Yeah, kita kne slalu pk +ve kann..

THANK YOU GUYS FOR UR SUPPORT!!! I LOVE YOU!!!