||| Tercari² |||

Friday, August 14, 2009

KERTU kah aku? Oh tidak!!!



Can you guys see those things?? HOw many? 6 kan??!!! Hanj sgt tau. Semalam masa tgh mebelek² wajah dan membelai² rambut yg cantik ikal mayang yg baru di cuci, diletakkan conditioner dan bkilau dgn cantik dan jayanyer, tup² tnampak cam ada something weird. Warnanyer agak annoying. Apa lagi, terus jerit kat osmet yg tgh dok online dlm bilik tu tolong tgok kan dan spt yg dijangka, dia jawab UBAN!!! Argghh, aku masih 25yo bukan 45yo hatta 65yo, knp dah muncul dulu. So, mintak tolong dia cabut kan. Ku ingatkan 1, tp bukan 1 dan bukan 2 ok, sekali 6 yg dicabutnyer. Xker aku rasa sentap jap.

Leh sesiapa bgtau, macam mana natang nih leh tumbuh atas paler aku? Macam mana nk stopkan pertumbuhan dia? Ei, mencacatkan penampilan la macam nih tau! Sentap!

Love,

11 bicara yang baik hati...:

mr.syazwan said... Reply To This Comment

uban tu kan unik...
bkn sng nk dpt tau
hahahahaha

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

mesti kepala kanda wan pun byk kan?hehehe

cabut je pojie..meh hazz tolong cabutkan

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

grrrr.

ni mesti pk manyak nih.

huhu:P:P

rizz said... Reply To This Comment

dye jela pojie hahah abis cte

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

abg putihkan je semua rambut.. abis cter.. huhuhu x nmpk uban

|| sTaRLoveR || said... Reply To This Comment

poJie.. jGn paKai baNYaK saNgaT menDA2 yAng MeLibaTkaN BaHan kiMia niH.. ThaTs y LA uBAt baNyaK.. uHhuk.. And.. JanGAn stRess... Hohoho...

Corey said... Reply To This Comment

huhu jgn mudah trauma. ubat bkn beerti tua. ada dak remaja pun byk uban. sometimes uban ni trjadi sbb ketidakstabilan hormon, trauma ekstrim atau keturunan. pasrah je la pojie huhu

aizul said... Reply To This Comment

relax..tuh mengigatkan kita tentang mati!~hahahha

AzLaNDofGoSSiP!Nk said... Reply To This Comment

lorh! hehe.. uban sbnrnya xleh slalu cabut.. nanti semakin byk... u dye ar rambut dear

AzLaNDofGoSSiP!Nk said... Reply To This Comment

lorh! hehe.. uban sbnrnya xleh slalu cabut.. nanti semakin byk... u dye ar rambut dear

edan coba said... Reply To This Comment

matieylaa da beruban..
Poh.. u ni mngkin stress banyk..
study hard lah tu!
well dipasaran skunk mcm2 produk ader beli lah yg mna berkenan...
k!!!
:)