||| Tercari² |||

Friday, August 7, 2009

iLoveMalaysia Campaign



Pojie baru je dapat tau contest ni, terus aku join. Thanks to Daus!!! Selama nih Pojie mmg malas nk join apa² contest sbb dihambat kesuntukan masa n komitmen. Tp contest yang dianjurkan Exabytes nih agak mudah n as simple as ABC. Cuma mudah² pun mudah la utk tidak menang kna. Huhu. Just try my luck! Kerana pemenang dipilih secara random.

Antara hadiah yang korang boleh menangi ialah sebuah iPhone 3GS dan juga sebuah Western Digital Hard Disk 320GB. Hadiah pun best2 kan. Kat bawah ni Pojie ada sedia cara untuk join.


1. Isi nama korang.
2. Nama terakhir korang, gantikan dengan nama bapak korang ker..
3. Isi alamat email korang yang cun-melecun tu.
4. Ulang taip semula alamat email korang tadi.
5. Korang isi alamat web ataupun blog korang yang smart tu.
6. Yang referrer ni korang letak je alamat email Pojie iaitu pojie_kmj2002@yahoo.com.

Lepas tu klik je submit, satu email akan dihantar ke akaun email korang, klik link yang diberi.
Satu laman akan terbuka, korang copy je script yang diberi dan paste di bawah tag .
Siap dan akan ada icon kat atas kanan blog korang macam yg Pojie ada tuh! Selanjutnya korang berpeluang untuk memenangi hadiah yang diberitahu tadi.

Good luck!!!

Love,

5 bicara yang baik hati...:

joegrimjow said... Reply To This Comment

org lain dala poojie

rizz said... Reply To This Comment

wa beshnyaaa

Corey said... Reply To This Comment

goodluck! bro pun dh join awal2 tp dh letak email bboy sbb dia knalkan dulu.

Precious said... Reply To This Comment

Woitt! Haku dahpun masuk daaa ...

nas said... Reply To This Comment

klu x nak isi nak hadiah je blh..hehe