||| Tercari² |||

Wednesday, August 12, 2009

Tiada lagi senyuman...



Oh, minggu lepas setahu Pojie H1N1 adalah 18 kes kematian. Isnin sajer sudah 27. Hari ini sudah mencanak naik angkanyer ke 28. OMG!!! Keadaan semakin kritikal ok! So, sbg langkah pencegahan dan berjaga, tpaksa lah Pojie duk tutup mulut dan hidung guna mask setiap kali keluar umah. Naik public transport sum more.. Sgt bahaya ok. TP masuk opis o rumah, Pojie bukak! Xtahan ok! Sesak nafas aku! So, hand sanitizer juga menjadi teman baik Pojie di bawa ke mana saja dalam poket. YOu guys should have 1 tau!

So, lepas nih, payah la kome sumer nk tgok senyuman terukir di bibir mungil POjie nih.. Tiada senyuman yg akan menghiasi PoJiePooH lagi... Dun wori, Pojie bg flying kiss jer kat korang bagi mengubat kerinduan kat senyuman manis Pojie k..

Mmmmuahhhh!!!!

Love,

3 bicara yang baik hati...:

<< s| tED| >> said... Reply To This Comment

semoga kita di jauhkan dengan wabak penyakit :)

rizz said... Reply To This Comment

hehehhe xpe mncegah lg baek dri mngubati kannnzzz

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

insyallah n sgt betul kata kamu bdua..;