||| Tercari² |||

Wednesday, August 19, 2009

Ahkak Gonjeng Birthday Celebration @ Subang Parade

Hai kengkawan sumer..

Yer... Sebagaimana yg telah dijanjikan (buat kali yg ke-2), nak Pojie akan story sket² kisah sambutan besday ahkak gonjeng kesayangan aku saper lagi klo bukannn...




Eh, sat².. Ini Rafidah Aziz ker? Pakai tudung?? What??! Hehehehe.. Amacam ada gaya x kakak aku nih bceramah dgn tangan² segala naik. Inilah dia Kak Hezesuze kesayangan Malaya! Macam rupa Rafidah Aziz versi btudung kan. Tgok betol², ada kan! **larekkksss sambil jinjit but Prada!!!

So, spt mana yg telah dijanjikan, maka bhimpun segala anak² ikan dan ayam yg comel² (termasuk aii) di Subang Parade. Lokasinya di Konny Rogers Roaster. Perancangan asal pukul 11am, hujung² kul 1pm jugak munchol! **carut saper tatau! So, adalah insan² yg menunggu utk makan ayam Pak Kenny nih atas ehsan si cantik manis tuh. **clust spedo mak hayam ngan nama Si Cantik Manis, hiks. Thanks ya!! Best giler tau (walaupun macam nak nangis diet aku hancur lagik)!!! Ada Eazy (ngn kwn²), Aizoul, Rizz Bunga Sinclair (clust dah tukar nama) n Adam. El sudah sesat sampai ke Sunway Piramid (patut ler kalah treasure hunt, target lokasi pun salah **matilerr sagat!). Hehehehe.. Pastu MummYaeesh pun dtg ngan anak teruna dia si Yaeesh yg cute tuh! Oh, ya! Incik Daniel a.k.a P3tani pun join sama. Mmg cute org nya. Rasa cam nak cakar jer muka dia tuh sbb jeles! Pssst P3tani, apa rahsia tapak tangan halus dan licin?? Haaaa... I know... Noty huh! **matiler otak kuning sudah mai!

Macam biasa la aktiviti kami borak², ngumpat², gelak² dan makan².. Oh, macam biasa yer apabila sawan camera dah datang, xabes² nk snappy² kan! Nasib baik xde DSLR, klo x mau nyer atas meja Pak Kenny pun mau pose jugak! Hahahah!!! So, ini antara pic² yg sempat kami rakam spjg majlis blangsung. A picture story a thousand words. Eh, ini bukan 1 pic lagi dah, byk nih. Jadi, beribu² lemon la korang dapat tafsir kan betapa gembiranya kami saat ini. Hehehe..







Lepas abes majlis, Rizz ajak Pojie n Zull join dia gi jalan² sambil cucuk langit. Oh, sori yer. Pojie ada keje. Keje apa?? Tourist guide! Ha??!

Next n3 pleasee!!!

Love,

2 bicara yang baik hati...:

Hezesuze said... Reply To This Comment

aiyooooooo
rafidah aziz katenye...
ermm tp ahkak better ler kan
coz kai tudung....huhuhu

amacam cantik tak pic ahkak tu???akak pn suke bangat pic tu..prasan sdah! ahaks!

p/s thanks dear bg adiah frame tu...suke3 :D

rizz said... Reply To This Comment

ahaha so sweet dear..kemain bunga centa lagek! ahahaha