||| Tercari² |||

Monday, May 18, 2009

Trivia of the Day: AKIM's Diehard Fan

Oh, Selamat Hari Isnin buat kwn² semua. So how's ur weekend dear?? How r u today? Monday blues??! Standard la tu, me either. Nih tras malas plak nk update sebarang entri. So sbg starter arini, meh Pojie wat trivia utk korang sumer. Xbleh la dipanggil teka teki, sbb klo teka teki ada hadiah kan, nih just trivia jer, ala² soalan pengetahuan am gitu.. Nk tgok korang alert ker idak ngan pkembangan blog Pojie n kwn² rapat Pojie yg lain..



Soalan: Siapakah pemilik topi dan button AKIM ini?

Klo korang rasa tau jawapan dia, jawab la, xtau sila la layan entri² Pojie spjg hari ni smpai la kul 5pm nti. Dalam tuh bakal tsurat segala yg tsirat. Cewahh!! Xpayah klu² pun korang akan tau. Siap gegeh la dia buat entri kisah dia gi Konsert Final AF hari Sabtu lepas sampai part 6. Nasib baik dia hanya blogger amatur shj, klo dia director filem, haros muntah org tgok filem dia ala² mini siri nih. Hahahah. Eh, bukan itu klu ker? Erm, lantak la. Sila la jawab yer..

...............................

...............................

..............................

..............................

..............................

..............................

..............................

..............................

.............................

Oh, since anda sumer sgt bijak, so xpayah la kita perkenalkan lagi insan yg dimaksudkan itu adalah, Rizz!!!!



Amponnn Rizz, bosan n xde idea nk wat n3 arini, so bahan kamu lerrrr.. Alolololo, shomey² dia. Hehehe..

Love,

10 bicara yang baik hati...:

b-boy said... Reply To This Comment

kompom2 abg RIZZ ittew.. wakakakaka tettt!!

rizz said... Reply To This Comment

kah2 kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

kompom dak plewod tue wakakakak saper laie dak rizz lew wakakaka

Corey said... Reply To This Comment

hehe sudah ku ketahui siapa dirinya. boleh dpt anugerah Tokoh blogger 2009 ni. AF8 sure astro ambik ganti Joe Lee ekeke

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

ayooo carutan rizz gamaknya..
kikikiki..
gelak kan ajo

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

haahahha...
ambik ko rizzz..
kene carutz dek pojie...aiyooo

Hezesuze said... Reply To This Comment

tau2 sape dia...
rizz aka king of plewooddd...larikkkkk

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

huhuhu...
tulisan pojie mmg ber"puaka" siots....
huhuhu....
amik ko rizz....
6 part ko bantai...
seb bek x 60part...
nk challenge spaQ gtew...

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Oh kamu sumer sgt bijak!!
Tahniah!
Clap³...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

tak menahan wakakaka