||| Tercari² |||

Monday, May 11, 2009

tErImA kAsIh :)


Wajah² yg memeriahkan majlis :)

Tadaaa!!! Dalam keadaan yg masih lagi penat, pening, xberapa sihat dan bz ngan keje menimbun nih, ingin sekali Pojie mengucapkan jutaan TERIMA KASIH yg xterhingga buat semua yg sudi memeriahkan majlis gathering di Ulu Yam semalam. Walaupun penat masih terasa, Pojie sgt gumbira. Ada juga kejadian pahit yg berlaku ketika dan selepas aktiviti di Ulu Yam nih, Pojie sedar, btul kata org² tua, "apabila byk suka, itulah tanda menghampiri duka". Sampai ada yg masuk hospital, sampai demam n MC. Xpela, tu sumer kenangan yg xdpt kita lupakan yer dak?!!

Ini adalah sedikit intro. Story byk² nti kiter tggu kan dari page kwn² kita yer, especially Rizz. pojie tumpang link jer nti. Masih keletihan n xlarat nih. Pas anto aizoul kat Banting smlm pun, Pojie tlelap sesaat masa tgh driving kat highway. Goshhh!! Bangun kul 12pm td, siap² gi keje, wat keje yg byk pun dlm keadaan meong².. Pojie try to update later ok!


Terima kasih buat Aizoul, Rizz dan Qiela atas hadiah² belated besday Pojie. Mau tau apa? Skrol bawah yer..


Inilah dia, cute kan... Thanks my dear!!!

P/S: Thanks buat yg sudi terima souvenir dari Pojie tuh. Ada yg xdapat? Maaf yer kejadian kelam kabut smlm, xsmpt nk bg sumer. Klo kita jumpa lagi len x Pojie bg ok! Yg nk bg voucher pun tlupa, ampun sesangat. Pojie akan cari jalan utk bg kat korang yg meminta tuh ok..

Love,

6 bicara yang baik hati...:

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hiks...
thanks juge pojie!.....
=)
hope sape2 yg sakit tu cepat2 sembuh ea...

ohoho..
intro ea...
tgg...
hehe

Remy.com said... Reply To This Comment

pojie,
remy pon terasa kepenatannya sampi sekarang ni...

rasa cam nk baring smpi ahad jerk...

sgt meriah smlm, x dapat dilupakan...

Hezesuze said... Reply To This Comment

kepenatan sis pun masih aku terasa...hehehe

tp ttp hepi giler wlpon ada kejadian yg blaku...alhamdulillah sumenya dpt diatasi dgn izin NYA...

p/s next gath kat ner plak???

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

sian kt pojie smlm kene antar anis n aizoul
moga pojie ok ye...
sweet moment smlm.

rizz said... Reply To This Comment

hehehhe tomeyy ade glass pooh kah di situ! hihiii.papae pon mmg best kan gathering smlm...

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

thanks a lot pojie
anta zoul smpai ke hostel
syg kamoo