||| Tercari² |||

Tuesday, May 19, 2009

I Miss YOU!!!



Actually spjg hari ni aku duk wat keje jer, even keje sampai malam n xbyk call, malas sungguh nk update blog. Kdg² tuh mmg kekeringan idea. Keje pun dah siap, donlod lagu² n layan YouTube jela kot. Nk YM pun xde mood. Rizz n Sis Heze galak la nk ajak borak, tp Pojie wat dunno jer 2 3 ari kbelakangan nih. Sori dear. Xde mood ditambah pula ngan keje yg menimbun. Hohoho.. Nih arini sajer nk blk lambat². Jap lagi kul 11pm Pojie blk la.. Tiba² hati ni trasa sayu n sunyi jer. Nk tau sbb apa?? Sbb Pojie merindui insan² ini...


Aku rindu mereka ini. Eh, macam pelik n outdated jer kan. Whatever la, mereka tetap SAYAP di hati Pojie (walaupun tau Pojie nih maybe nobody kat sorg dua dalam tuh..).


List YM dalam group SAYAP. Biarpun agak outdated n mcm tlebih ahli, Pojie xkisah. Pojie tetap syg n rindu mereka walaupun ada di antara mereka bukan sajer xrindu, ntah² membenci Pojie lagi. Dunno...


Hey³, mereka nih pun Pojie syg n rindu jugak tau! Comel n tembam jer masing² kan!!!

P/S: Impian nk wat fotoshoot ngan masing² bersayap bagai hanya la tinggal impian (T_T)

Love,

13 bicara yang baik hati...:

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

wah
wajah ku di situ
hehe
eh yg len pun de ym gak ea...
x thu la..
ni kene mtx list ym kat pojie nih
=D

missing u too!!
=D
tc

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

smlm anis x leh tido
x tau knp.
kepala pening
mata bengkak
then pinggang sakit

anis rindu sgt kat pojie
miss u so much dear.

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

huhuhu..
what can we do??
kadang2 perbuatan kite samade sengaja or tak,gurauan or tak, ade yg mengguris hati kwn2 kite..

so,jgn ler salahkn sesiapa dlm hal ni klu tetiba masing2 menjauhkn diri..

jim pun sedih gak bile hubungan rapat kite yg dulu, tetiba renggang. jim bru blk dr dungun, so jim lgsg xtau ape masalahnya..nobody update me actually..

so,jim sendiri rs cam "GENG SAYAP" tu sendiri menjadi punca kpd kemelut ni. maybe klu kite stay berkawan ngan sume org tanpa membeza2kn "Geng Sayap" dan yg lain, jim rs hubungan kite sume akan kekal baik cam dulu..

so,kt cni..jim nak mintak maaf kalau2 ade tersalah atau terkasar bahasa kat sume. i'm not aperfect human being.. so xsalah klu kite merendah diri...

LUV U NEK BULONG!
(Jim syg sume kwn2 jim tau!)

WaNz HaQQ said... Reply To This Comment

me not in da list.. down!

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

rindu ko gak..
x sbr nk gathering kt party wani plak

Cik Wanie said... Reply To This Comment

Sayang,

bila pojie buat entry pasal geng sayap yg terdahulu,
u make me cry,
u know why,
coz,
bila diingatkan penubuhan "geng sayap" dulu,
kita mmg mesra,
tapi smeua itu dah jadi kenangan saja...

apapun,
kita tetap jadi "SAHABAT",
lupakan kisah lama,
mulakan khidupan yg baru...

apapun yg lama jgn dilupakan,
ok dear:)

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

salam pojie...
dalam persahabatan kerinduan itulah yang membuatkan persahabatan itu menjadi utug (bahasa kamus coz aku tgh exam weeks ne)... xde rindu persahabatan menjadi hambar

rizz said... Reply To This Comment

adoi seedey la bce n3 ni..pape ponn rizz setia menemani pojie dikal suka dan sedey.ingat tuh taww!

Hezesuze said... Reply To This Comment

waduh! padanler ndak xndak je adik aku sorang layan sis ek...ermmm xpe sis paham..take ur time okey..

ingatkan x rindu sis lagik...sib baek ada wajah tomei ku kt situ...hehehe

bak kata rizz, sis pun setia menemani pojie dkala suka & duka...insyaallahh...

LUV U SOOO MUCH DEAR...
remember that ok!

Kenek said... Reply To This Comment

jgn cedey2 la
buwok taw
ekekeke

kalo rindu, call la..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Eazy;
Candooo!!!!

Anis;
Oh xleh tdo mesti sbb rindukan Pojie kannn..
Hehehe..
Hope u r getting fine dear..

Ajim;
Ok tq :)

Wanz;
Alololo..
Xpnh bgambor sesama mcm mana nk ada dlm list??

Zoul;
Heheeh..

Wanie;
Ohh, pk nangis kamu jer..?
Pojie nih??
Smpai skrg Pojie masih lagi tcari² jawapan dari 2 insan tuh tau!
xkan nk tggu wat press conf kot..

Cikgu Jai;
wahhh kemaen bahasa..

Rizz;
Thanks dear :)

Sis Heze;
TQ so much sis!
Love u!

Kenek;
Hehehe, ok jer..

Nur Farhana said... Reply To This Comment

Takpe.. Pojie ttap di hatiku.. Pojie.. Pojie.. Engkaulah.. Raja hatiku.. Cewaahhh.. Hik hik hik.. =p

Remy.com said... Reply To This Comment

pojie sentiasa ada dihati remy, pojie da diibaratkan seperti keluarga remy sendiri...

miss u pojie, XOXOXO...