||| Tercari² |||

Friday, May 8, 2009

Tag from El & Aizoul: Zaman Kecik Molek...

1) Nyatakan siapakah yang telah mengetag anda!
  • El-Zaffril
  • Aizoul (sgt gatal n gedik ini 2org budak!)

2) Letakkan gambar anda zaman kanak-kanak yang paling anda suka... Sebanyak yang anda suka, dan nyatakan umur anda di dalam foto itu


Pic nih xingat umur brp, tp Pojie sgt la rapat ngan atuk Pojie nih. Maybe sbb Pojie cucu sulung dia yg paling dekat ngan dia kot. Sblh umah jer. Tgok la tuh, tembam giler kan! Aset paling meletop time nih adalah MATA! Cam mata anime Jepun x! Nih jer atuk Pojie yg tggl skrg, nama dia Atuk Arah (Zaharah)



Nih plak masa Pojie umor 4 tahun kot. Debab giler kan! Pic ngan Angah masa nih. Muka dia cam anak Cina. Dia mmg xsuker bgambor, asyik wat muka gembeng (nangis) jer. Kami bdua jer yg ada selama bbrapa tahun.



Pic nih rasa²nya masa umo 6 tahun kot. Pojie baru masuk sekolah tadika. Klo xsilap pic nih diambil masa wat besday Angah. Paling suker pic nih. Dah tserlah gaya seorang supermodel kan! **matiler feeling!


3) Senaraikan 5 kejadian menarik untuk dikongsikan sewaktu anda kecil (kemalangan, perkara memalukan dan sebagainya)
  • Tido lasak giler sampai selalu jatuh katil n runtuh kelambu.
  • Pernah jadi teacher's pet masa tadika sampai penah kene buli ngan budak pompuan nama Siti sbb jeles Cikgu Halimah syg giler kat Pojie. Hehehe..
  • Selalu panjat pokok pastu jatuh kene akar tunjang n efek sampai skrg, tulang belakang Pojie bengkok dan klo dilihat Pojie agak membongkok.
  • Pernah masuk dalam parit (dah la kat Muo tuh byk parit) masa naik beca ngan adik², abah bawak. Alasan nak ngelak dpd tlanggar anak burung atas jalan. Hahaha.. Lawak..
  • Paling suker mandi ramai² kat umah atuk ngan adik² n sepupu² sbb leh berendam dalam kolah air, feeling² kolam renang. Pastu kene sesah ngan atuk. Wakakaka!!!

4) Apa nama panggilan anda sewaktu kecil...
  • Pojie (mmg nama dari kecik, sepupu pun familiar ngan nama nih)
  • Debab (nih pakcik² n makcik² pggil nama nih sbb Pojie sgt tembam)
  • Bengkok (hanya Mak n Abah jer tau pasal nih, syhhh!!)

5) Tag kawan blog anda... Pastikan mereka jawab!!!
  • Adrianna Danille (dia debab cam aku ker idak dulu ek!)
  • Edy Ramanov (sbb dia slalu mintak org tag dia, pls take note eh kwn²!)
  • Sis Hezesuze (alalala, mesti lagi cute dr skrg!)
  • Cik Meh (hah, suker aku kaco hang!)
  • Ude Ike (nih pun aku suker kaco gak, cene la muka zaman muda² dulu!)

Love,

6 bicara yang baik hati...:

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hehe...
so cute!
xD

hiks...
eazy de dpt tag nih...
x sbr nk post...
xD

b-boy said... Reply To This Comment

debab dulu kini dan selamanya... ekekekeke.. larikkkk!!!

rizz said... Reply To This Comment

hahah tomeyy!! eh kta nk tgu blk kg bru wat tag ni? hehe rizz nye gmbo kecik2 tuu kat kg g:p

joegrimjow said... Reply To This Comment

heeee
eppy belated besdayyy

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

CUTENYA..
SUKE PIC POJIE YG LAST.
MMG MODEL EK DRI KECIK...KIKIKI

Cik Meh said... Reply To This Comment

cutenya hg dulu. tapi la ni pon cute gak.hehe.

nant aku buat ok.