||| Tercari² |||

Wednesday, May 13, 2009

Eh, 200 entri sudah??!



Oh terharunyer Pojie, ngok ngek, ngok ngek tup² tgok entri sudah mencapai entri yg ke-200. Wow, hebat gak aku (dalam hati berkata²). Tp Pojie tetap akui ada ramai lagi blogger² diluar sana yg dah beribu² lemon entri dia, apatah lagi Rizz yg akan mencapai 5000 entri xlama lagi katanyer. Wah, hebat tuh!!! Hehehe. Bannga jugak la, dalam masa xreti nk menulis apabila sorg sahabat soh buat blog, tup² naik gian plak tau! Macam² yg dibebelkan. Ada yang manis, ada yg pahit, ada yg masam dan macam² rasa la dalam blog Pojie nih. Sumer nyer menggambarkan diri sebenar Pojie, sbb Pojie bukan seorang yg jenis bpura² n hipokrit. Klo rasa² xsuker ngan gaya penulisan Pojie (yg agak laser), means xakan suker sama Pojie secara live. So xpayah la sibuk² nk baca, xbest pun Pojie nih...

So bagi membalas jasa anda sumer yg byk menyokong Pojie, mengikuti perkembangan Pojie, memberikan pendapat dan nasihat yg bernas, nah ini dia award buat anda sumer. Award yg menunjukkan anda adalah insan yg sgt amat baik pada Pojie yg selalu memberikan inspirasi manis dan berharga buat Pojie. Jgn lupa tempek kat blog tau!!! Ulaskan sedikit mengapa anda menyukai Pojie (klo suker la)...



Erm, sblm terlupa, ada gak yg btanya sama Pojie, kenapa aritu private kan blog skjp? Gedik sungguh! So jawapan Pojie; hal ini kerana Pojie pk xperlu la nk sembunyi dari sesiapa, xperlu takut dgn sesiapa. Being myself is not a crime. At least biarlah Mak n family Pojie merindui Pojie bukak blog nih n baca xtvt anak comel dia nih (walaupun lebih menggalakkan Pojie utk private kan blog). Dia lebih mengetahui anak dia dari org lain. So xpayah la sesiapa dok sibuk jaja cter Pojie, bawak mulut sana sini bagaikan internet bgerak, sampaikan itu ini kat Mak Pojie ker, sedara mara Pojie ker, kwn² Pojie ker, hatta kat Perdana Menteri. Susah² jer. Tp kan Pojie xkisah pun, sbb Pojie dan famili xpnh nk amik tahu pasal hal org. Susah senang Pojie dan famili bukan ada org yg tolong pun.. Pojie bhgia lahir dari perut Ramlah Mahmood, dan berbapakan Abdullah Ya'acob. Bhgia ngan adik² Pojie. Bhgia dkelilingi kwn² yg memahami. Thanks Allah for giving me all these ppl to be in my life. Alhamdulillah..

Love,

11 bicara yang baik hati...:

Nur Farhana Abdullah said... Reply To This Comment

Yeyeh.. Ada award.. Blh ke kita dgn muka yg x malu ni nk amik? Hik hik hik.. =p

I n n z said... Reply To This Comment

tahniah2
cOmel la award tuh
n pOjie tOo
:D

WaNz HaQQ said... Reply To This Comment

wah pojie dh wat award..
ritz yang dh cecah 500entry tu
agak-agaknya bila nak bg award ek??

hiks..
moga idop pojie terus meriah dan
jangan takut untuk jujur dengan diri kita sendiri
yezza...

rizz said... Reply To This Comment

yeyehhh dh 2rat awrd yee hehe terer laa.kte bru 50 n3 jelah wakakkka

Remy.com said... Reply To This Comment

wah dah 200 entry pojie, teruskan perjuangan anda yer, hehehe...

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

wah!
200 dah..
eazy br jek....
100
ekeke..
xD

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

wow dah 200..
zoul bru 192 jer..
x aci ni
kena tingkatkan usaha ni
huhuhu...

nti aku tyang award n souvinier ko tu..
clust ko
muhahahaha...

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

dah sampai 200
anis plak...ader la
mls nk bgtau..kikiki

trskan menulis dear..

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hiks..
eazy da amek....
t eazy tmpl ea...
tgg....
xD

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Farhana;
Eh amik ler award tuh, utk kamu juga pemanis idup Pojie...

Innz;;
Amik tau!!

Wanz;
Thanks dear..

Rizz;
Kamu lagi la hebat!!

Remy;
Yessszaa!

Eazy;
So chaiyok²..
thanks ya!

Aizoul;
Chaiyok² kita kalahkan Rizz meh!!

Anis;
Tq keep suporting me..

piKOk said... Reply To This Comment

da amek pojie!!
akan ku tempek cepat2..huhuhu
tqvm!!