||| Tercari² |||

Thursday, May 7, 2009

Award from Eazy Izzuddin!!!



Ok 1st thing 1st nk ucapkan tahniah buat Eazy sbb dah jadi ahli Geng Sayap dan mencapai 100 entri. Siap bg award lagi kat follower dia. Tahniah lagi. Terima kasih jugak la bg award nih kat Pojie since Pojie xde idea sgt nk update blog bbrp jari nih. Keje alot uols.. Nk jawab tag² plak tgh kekurangan sumber dan pic yg relevant. Sabor la yer El & Zoul. Nti tggu Pojie blk kg lagi since sumer pic² zaman kecik molek tuh ada kat kg da.. Tag dari Cik Meh pasal rumahku tuh pun malas nk wat sbb umah xsecantik dia. Sabor yer sumer.. Cuma skrg tgh menghitung hari jer nk gi Ulu Yam. Yippie!!!!

Nih nak kene jawab soalan² dia nih. So layan la yer jwpn org tgh jiwa runsing nih...

  1. Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P >>> Sudah, lihat di atas yer..
  2. Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P >>> (a) Sbb dia Geng Sayap, (b) Sbb dia budak baik yg suker menyetan di atas jalan, hehehe, (c) Sbb nama dia macam pakar motivasi Hot FM tuh, (d) Sbb dia comel n plusize mcm Pojie gak, hahaha, (e) Sbb dia suker tsenyum bila Pojie wat lawak bodoh, thanks for supporting me, wakakakaak!!!
  3. Please let me know when you've done it!! >>> Pojie jerit eh dari Kelana Jaya nih, dgr x sampai Shah Alam, "Eazy!!! Pojie dah siap!!! Please take note!!!". Sengal kan aku nih. Hahahaha!!!
Love,

3 bicara yang baik hati...:

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hahaha
wah!!
tempek juge ya....
ekekek.....
uish
menyetan d jalan raye?
=P
xD
hehehe

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

thanks again pojie....
xD

rizz said... Reply To This Comment

so sweeet tag eazy ni heheeh