||| Tercari² |||

Monday, May 18, 2009

Award from Aizoul. TQ² :)



Oh, musim award telah melanda. Adakah ini disebabkan oleh aura award yg telah Pojie anugerahkan kat kwn² baru² nih. Masing nak jugak xmau ketinggalan yer. Hehehe. Pastu sumer dah ikut konsep "narcistic" award macam Pojie buat. Pojie tau la Pojie nih jenis obses ngan diri sndiri sampai award pun tayang pic sendiri, very der mencapub kan, masing² pun nak jugak kann mencapub kat blog kwn² ngan bagi award ada muka sndiri. Hehehe.. Anyway, tq soooo much kat kwn² yg ada bg award kat Pojie.

Nih plak paling latest dan paling lambat Pojie dapat. Bukan lambat apa, Pojie baru prsn, sungguh lampi aku ni! Hahahah!!! Ini plak award dari Aizoul Hashimie. Suker tgok pic dia edit, cantik² macam senyuman tuan dia yg blesung pipit tuh! Macam nk wat tumbuk sambal jer dalam lesung pipit dia tuh! Hahaha!!! Tq sooo much dear!! That is sooo nice. Tp kan, kenapa veru der pasif bebenor berblogging nih? Dari Disember 2007 sampai la Mei 2009, baru 200 entri? Nih kene mintak petua jadi blogger aktif dari Wanie n Rizz nih! Hahahaha.. Per² pun miss u dear! Nti kita comolot kat besday Wanie bulan depan ok!

Love,

4 bicara yang baik hati...:

Hezesuze said... Reply To This Comment

musim award melande blogger...
uik! nak comolot katenye...
nak jgak....wakaka

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

lps nie anis pny award plak menyusul
uikksss
jgn sebut pasal bln depan
sentap 4 saat
x dpt join...
:(

rizz said... Reply To This Comment

comolott ktnya hahhahah cikipa cikipi kekekkee

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

thanks uols mempublisitikan ko secara free..

aku ni lampi kuar entry bukan nya apa..
internet bukan 24jam dpn mata
rizz n wanie lain la
aku ni bz bpersatuan lagi
kelab itu ini
pertandingan, asment..uhhh kalah putri wanita umno ok..

lalalalala...