||| Tercari² |||

Sunday, May 10, 2009

||| Happy Mother's Day |||

Buat my lovely mom, the 1 n only mom, my sweetheart Puan Ramlah Mahmood di Muar, Johor tuh, Pojie nak wish...



SELAMAT HARI IBU!!!
U r the best mom in the world!!!

MAKKKK!!! ALONG SAYANG KAT MAKKK!!!





Terima kasih la byk² sbb mendidik anak mak ni dari kecik sampai la besor. Minta ampun dan maaf la klo ada yg anak mak ini penah mlukakan ati mak selama ini.. I love u!!!


Tak dlupakan juga buat ibu Pojie yg sgt² Pojie rindu dan sayang, ibu yg sgt la sayang n sporting sama Pojie, Puan Suzana Ismail di Felda Tenggaroh 3, Johor, Pojie nak ucapkan jugak..



SELAMAT HARI IBU!!!
IBU!!! POJIE SAYANG IBU!!! POJIE RINDU IBU!!!



Ibu, walaupun saya hanya menumpang kasih, tp Ibu tetap sy sayang sbg mana Pojie sayang kat Mak. Ibu tetap istimewa di hati ini. Saaaayang Ibu!!! Mmuah!!!



To my mother and all the other mother's in the world.


Actually Pojie nk sgt bli cupcakes nih utk Mak aritu tp sori sgt² xjmpa lagi cari jalan gi kedai cupcakes nih. len tahun yer...

P/S: Buat bloggers bgelar ibu, Selamat Hari Ibu gak! Jgn lupa temujanji kita di Ulu Yam sat lagi yer, comolot ramai²..

Love,

4 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

ngee cm cedapp je cupcakes tuh huhuu moh comolot reramai ngeeeee

piKOk said... Reply To This Comment

hepy mama's day buat ibu pojie dan sumer ibu2 yg ader dlm dunia..=D

b-boy said... Reply To This Comment

sedapnyaaaa cupcakesss!! nyum3

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

selamat hari ibu juga pojie...
xD