||| Tercari² |||

Monday, May 18, 2009

Tag from Cik Meh: Rumahku Syurgaku...



Hola, ini n3 yg kbrapa ntah utk arini. Bz² tetap update n3, apa² ntah aku nih. Kali ni mau langsaikan hutang yg tertunggak lamanya.. Oh agak lama hutang tag dari Cik Meh nih aku xbuat². Sgt malas ok. Sbb nih very der tag mak² org yg bz nk tgok umah org sampai la ke dapur dan tempat beradu. Adoi. Walaupun byk keje ngan sistem cam palat arini, so Pojie gegehkan la jugak buat tag dia nih. So Cik Meh, sila la layan ok! 0-0 dah tau! Hehehe..

Pojie stay kat area Jalan Klang Lama. Xtau kat mana?? Google maps. Xtau gak, hint dia umah Pojie area² Desa Water Park, ala² Sunway Lagoon xjadik tuh. Xtau, xpayah risau, Pojie xjmput pun dtg umah. Umah kecik jer uols, segan. Didiami oleh 5 org manusia (buat masa nih). Maybe pasni akan kembali kepada 3 org kot. Aman hidup! Hehehe..


Ini adalah ruang tamu yg indah lite² jor, ngan sofa, TV, lampu² manja dan lukisan didinding (yg dicilok dari osmet lama, hahaha). Dalam pic tuh ada ZouLLe dan Ewan...




Nih plak kamar beradu. Semak kan!! Bestnyer tdo!!!


Dapur yg kecik dan agak bsepah. Tgh masak nuget nih. Hohoho...


Pintu masuk yg crowded ngan rak² kasut. Abaikan tempat sidai baju tuh, since umah kami xde beranda, so ble pas basuh baju sidai la dalam umah jor..

P/S: Actually pic blk tuh blk ZouLLe. Pojie amik curi². Amponn ZouLLe. Blk Pojie? A big NO!!! Blk Pojie adalah tempat privacy Pojie. Lgpun blk kecik, xmenarik dan menawan. Tggu la klo Pojie panggil Eric Leong kasi make over, baru la Pojie show off ngan korang yer. Hehehe..

Love,

6 bicara yang baik hati...:

Cik Meh said... Reply To This Comment

kemas umah hang wpn ada 5 orang lelaki. bagus-bagus.

bilala aku nk tengok bilik hang.mst penuh ngan pooh kan?

heehee

Cik AniS GalaxY said... Reply To This Comment

ruang tamu plg anis suke
eric leong pun xleh nk buat langsir mcm uols..huhu

kemas la jgk umah 2
kalo nk d bandingkan dgn bilik abg ngah anis wlpn dia tggl sorg je

rizz said... Reply To This Comment

tantekk laa bilik zoulle:p

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

wah!!
ok le 2..
chantek blik
hiks

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

alah bese² jer..

Anonymous said... Reply To This Comment

ha,curi gmbar bilik abg zoul..bgtau dia..hehehe..en.poojie,nnt biz dtg KL lagi kita jmpa lg ek..huhu