||| Tercari² |||

Loading...

Thursday, July 28, 2011

Malaysia dikalahkan Singapura? Takpe, Flexiroam kan ada...

Salam,

Oklah, mesti ramai yang rasa frust semalam pasukan #HarimauMalaya, ada yang nak ikut pasukan Singapura pulang? Kalau nak ikut pulang jangan lupa Flexiroam. Kang kesian pulak korang nak pi sana dah la currency mahal, kene roaming charge pulak, kan best tuh! Kita nak berjimat kan. Eh, melalut sudah!


Oklah, tapi kalau hujung minggu ni ada yang berhajat mahu ke Kota Singa, pastikan Flexiroam turut anda bersama² anda. Jangan lupa masukkan sekali dalam travelling checklist, jadi korang tak lupa nanti. Yelah, dengan Flexiroam korang dapat reduce kan roaming charge antara Malaysia dan Singapura. Kan lebih menguntungkan tuh. Dapat call si dia yang tersayang dengan hanya serendah RM10 sehari dan tanpa had. Tak percaya refer sini. Penjimatan lebih 80% tuh. Jimat tak ingat! Tapi sebelum itu korang perlulah tau how it works barulah penjimatan itu berbaloi. Nanti Pojie ceritakan lebih lanjut lagi berkenaan dengan caranya, serta lain² negara antarabangsa yang boleh anda nikmati penjimatan hebat dengan Flexiroam ini.

Hanya satu,



7 bicara yang baik hati...:

Anonymous said... Reply To This Comment

Ya, kena betul2 baca "How it works". Saya pernah cuba guna, tapi tak dapat kirim sms bila guna kad sim di luar negara tu. Kredit masih dipotong. Shortcoming lagi satu, sms tdk akan diterima kecuali dihantar ke no. luar negara tu. Skim yg bagus & menjimatkan tapi perlu perinci beberapa perkara lagi.

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

Xnak p spura. hehehe *majuk*

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@Anonymous ohhh terima kasih atas feedback tersebut. Maybe berharap Flexiroam dapat mempertingkatkan lagi service mereka. Kalau ada sebarang masalah leh call support line di 1300 88 7626 tau.

Anonymous said... Reply To This Comment

Support line tu masalahnya masa tu bukan orang teknikal jawab. Sekadar tukang angkat telefon aje. Nasib baik masa dia callback belum nak naik belon.
Mungkin selepas Flexiroam buat promosi kat Maybank Treatsfair minggu lepas, ada pembaikan yg dibuat.

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@Anonymous thanks for your feedback. Yela service baru perlukan banyak peningkatan.. Tapi overal Flexiroam memang menjimatkan kann kann.. Kalau boleh share la dengan Pojie berapa yang kamu berjimat tuh, bagi kat emel; pojiepooh@gmail.com so bleh share dengan kawan2 lain :)

FAUZI NOR said... Reply To This Comment

wah mcm bagus jew, memandang kan lepas raya travel ke luar kan..

hehehhehe

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@FAUZI NOR Ahah apa lagi?? Gunakan Flexiroam, pasti jimat!