||| Tercari² |||

Saturday, July 9, 2011

Bila @EmanTheHalia @NurAizuddin #retisblogger berbicara...

Salam,

Actually dari dulu Pojie teringin sangat nak berbicara pasal dua orang anak muda yang hebat dan berbakat. Bukan setakat comel dan jambu (awek² ramai meleleh), tetapi penulisan dan persembahan mereka membuatkan Pojie bangga (dan jeles) juga sama kemampuan mereka. Anda kenal mereka ini...?


Merekalah @EmanTheHalia dan @NurAizuddin, pemilik kepada BilaTergigitHalia dan BersamaAizuddin. Apa yang boleh dikatakan mereka mempunyai pembaca (dan peminat) yang tersendiri, bakat yang hebat. Blogger senior kertu cam Pojie nih memang tak bisa menandingi mereka. Eman dengan bakat menulis secara bersahaja, juga pencetus kepada #WordlessWednesday juga Universiti Blogger Malaysia. Minda anak muda yang begitu jauh memandang ke hadapan. Pojie kenal seawal beliau menjejakkan kaki di dunia blogging ini. Manakala Din pula seorang yang begitu petah berkata² seperti mana Nisa. Ditambah pula dengan rupa menjadikan beliau ibarat duta kepada 1Tube. Mengenali jejaka ini dari gathering di Times Square awal tahun lalu dengan nama "bulat", tang mana bulat pun Pojie tak tahu. Semoga mereka berjaya menjadi top blogger dan top host insyAllah....



Hanya satu,


5 bicara yang baik hati...:

DDFABULOUS.COM said... Reply To This Comment

Diaorg ni memang best n sempoi la...

muhammadnuraizuddin said... Reply To This Comment

ihih.amboi2.. malu weh.. Tq so much poji.. ihihi.. tp, eman je retis.. hg yang artis..ihhih.. slmt bertunang.

puanbee said... Reply To This Comment

nak g tengok lah bakat depa ..akk jarang g blog lelaki segam kuikui

Ery Farieha said... Reply To This Comment

haaa laa dua orang ni..
jambu sangattt !

mirul said... Reply To This Comment

pergh. dasat dasat nih. salute!

pojie pun apa kurangnye. hehehe