||| Tercari² |||

Tuesday, July 26, 2011

Alalala, buah hati papa!

Salam,

Actually Pojie dilahirkan sebagai anak sulung dari 6 orang adik beradik. Masa kecil² dulu Pojielah yang rajin menjaga adik². Tolong mandikan, tolong bersihkan berak kencing, tukar lampin, tolong dodoikan, uishh best ok. Yang last tuh paling best bila Pojie dapat meng"iqamat"kan dia. Muda² lagi dah ada ciri² seorang ayah tau! So kira dari budak² lagi Pojie dah sangat suka dengan budak² nih especially yang comel dan baik. Yang nakal² tak layan, memang nak kene cubit jawapnya. Lepas tuh ajar dia dengan sains dan teknologi macam Starfall nih. So sekarang nih ada sindrom tak sabor nak menimang anak sendiri pulak memandangkan anak² yang ada tak berapa nak manja dah. Setiap kali tengok baby kegeraman itu adalah sangat luar biasa. Ironinya dulu lebih suka bahasakan diri as "abang" dengan budak², now lebih suka dipanggil "uncle". So sekarang tak sabar nak baby yang comel yang boleh Pojie hangkut pi opis, gomol² dia tiap² malam macam nih...


Alalala, buah hati papa!
Comelnyaaaa!!!

Hanya satu,

18 bicara yang baik hati...:

RinnAzrinah said... Reply To This Comment

wah!... sgt x sabar nampaknye.... excited lain macam aku tgk.. hahaha!

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

mintak2 anak kite pun comel n sehat amin :)

aneqahs nia said... Reply To This Comment

whoaa..jarang2 lelaki suke baby, bagusnye uncle ni.. ^^,

nurarinab said... Reply To This Comment

pojie..ko ingt aku lg x?arina..kite dulu 1 matrix..

cik EPAL said... Reply To This Comment

cepat cepat lah kawen. leh buat baby ramai ramai pojie hoiii hahaha

SYAFIQAHSALEH said... Reply To This Comment

ok fine mmg comel :D

Cik Norfa said... Reply To This Comment

hamboi..dah pikir soal anak tau...
hehehe....cepat2 kawen...dpt anak =) nanti leh panggil papa pojie.

eiyzniey said... Reply To This Comment

cute!!!!!!!!

mirul said... Reply To This Comment

adeh, comelnye baby itu, nak gak. HAHA

@aneqahs nia
eh saya suke baby jugak. hihi

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@RinnAzrinah hepp hepp hahah!

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@miss lolly a.k.a luvfareda ameeenn..

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@aneqahs nia ini uncle manja sangat!

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@nurarinab opkos i do remember u Arina :)

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@cik EPAL buat baby ramai2 katanya ingat bakal bini aku tuh kilang anak ker hoi? hahah

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@SYAFIQAHSALEH ye memang sangat comel :)

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@Cik Norfa kalaulah banyak duit nopa oii esok gak aku nak ajak orang tuh kawen tau huhu

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@eiyzniey sangat!

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@mirul hahaha