||| Tercari² |||

Saturday, February 13, 2010

Siapa nama dia SARAH??! Jaga kau!!!

Apa kes pepagi Sabtu yang hening nih tetiba Pojie mengamuk nak cari insan bersama Sarah? Siapa Sarah? Siti Sarah? Sarah Raisuddin (eh, orang yang sama)? Sarah Sandha (eh, silap eja)? Ohhh, Sarah yang ada blog la! Awat marah sama dia? Sebab ini yer adik²...



Anda nampak? Jelas? Tak nampak 3 Jumaat lagi tuh! Hahaha! Pojie tak marah pun, cuma nak tergelak. Agak si Sarah ni celah mana dia nampak Pojie nih muka perempuan sampai sanggup dia panggil Pojie dengan panggilan "sis"? Nama pun dah Pojie. Pooh pulak jantan. Dah sah² la PojiePooh ni lelaki kan! Cik Sarah sila jawab...

*mode gelak guling²*

Love,

8 bicara yang baik hati...:

Ejay said... Reply To This Comment

rilex la sis...
ops, i mean... bro!

~wakakaaa

P3tani is my nama said... Reply To This Comment

pojie mybe dia igt u nie
"akak-akak" kot.

hehehehe
:)

noramsein said... Reply To This Comment

hai akak...
haha
xpe...si sarah tu ada masalah penglihatan kot...keh3
=p

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

sister ngesot ker??

rilex la.. raya raya camni.. maafkan jer zahir batin

Adam said... Reply To This Comment

sis pojie... i loike.. sis jom dating ngn adam... matilaaaa

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Thanks againt…

Mei Tiao Da Jie Xiao Xiang
Mei Ge Ren Di Zhui Li
Jian Mian Di Yi Ju Hua
Jiu Shi Gong Xi Gong Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Di tiap jalan dan lorong
Dari mulut setiap insan
Ayat pertama tika bersua
Adalah tahniah, tahniah
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Dong Tian Yi Dao Jin Tou
Zhe Shi Hao De Xiao Xi
Nuan Nuan De Chuan Fung
Jiu Yao Chue Xin Da Di
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Musim Salju kini berakhir
Sudah pasti khabar gembira
Angin panas musim bunga
Akan menghidupkan dunia kita
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Hao Hao Bing Xue Rong Jie
Yan Kan Mei Hua Tu Rui
Man Man Chang Ye Guo Chu
Ping Dao Yi Sheng Ji Ti
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Salji dingin kini menghilang
Bunga-bunga kian berputik
Malam yang panjang kini berakhir
Kokokan ayam kedengaran sana-sini
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Jin Guo Duo Shao Kun Nan
Jin Li Duo Shao Mo Lian
Duo Shao Xin Er Pan Wang
Pan Wang Chun Tian Di Xiao Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Setelah mengharungi kesusahan
Dengan penuh ketabahan
Kita semua mengharapkan
Keberkatan musim bunga
Tahniah,Tahniah,Tahniah Buatmu,Ya
Tahniah, Tahniah, Tahniah Buatmu

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

farish H said... Reply To This Comment

hqhah

unwanted said... Reply To This Comment

hahaa.
aku rasa nanti kena tambah sikit belakang tu.
pojiepooh brutal ke, ..
baru orang tak terkeliru..ha3