||| Tercari² |||

Thursday, February 18, 2010

Clap.. Clap.. Clap..



Tu dia! Masuk² tepuk tangan dulu na.. Awat? Pasai apa? Pasai hari ini 18 Februari 2010, genap setahun seorang insan comel bernama Mohd Fauzi Abdullah (which is me la!), bekerja sebagai Eksekutif Perkhidmatan Pelanggan di salah sebuah syarikat automobil terbesar di dunia. Jika setahun dulu Pojie dilanda badai, ribut taufan, tsunami segala, nah, now I can be proud of myself! Berjaya menempuh liku² kerjaya yang penuh cabaran dan rintangan. Segala masalah dapat juga diatasi dengan semanis senyuman dan ketabahan yang tiada penghujung. Berkat doa dari keluarga, dan kalian, teman² Pojie semua. Terima kasih :)

Tahniah buat diri sendiri!
Teruskan usaha anda untuk maju!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Adam said... Reply To This Comment

tahniah!!!!! banjer adam...... lalala

Hezesuze said... Reply To This Comment

wah tahniah!! boss xbanje mkn ke??
coz time dulu akak keje kt avon pj tu
bila da confirm keje twos bos banje
makan kt kelana seafood....huhu

bagus! truskan usaha anda....hehe

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

alhamdulillah.. nak kena berzakat ni... haa.. jom belanja shin karok karok ker.. makan ker.. pakej hotel utk shin ngan adam ker..

AISYAH HANI said... Reply To This Comment

TAHNIAH POJIE... SEMOGA AWAK AKAN TERUS SUKSESS DALAM KERJAYA AWAK...

orang muo said... Reply To This Comment

salam dulu,
tepuk 3x...tahniah bro ..smoga anda sukses dalam kerjaya..jgn ponteng2 yak...ingat org tua wpun anda sudah kaya nnti he he ..pesanan dpd orang tua nih

AZIZUL HASIMIE OSMAN said... Reply To This Comment

tahniah..clap x henti2

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam Dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

Walau kau di barat, aku di selatan jua,
Walau dimana jua berada,
Setiap pagi, bila kita bagun dari lena,
Tapi kita lihat langit yang sama,
Salam dari ku untuk kamu semua

Sorry pada kamu kerana baru kali ini kunjungan ziarah ku selepas naik cuti tahun baru…. Aku Kembali semula….

Tahniah lehhhh.... ko dah genap setahun lah.... yah kena kerja lebih keras lagi..... jadi exsekutif ni kenalah lebih creatif melayan kerenah pelanggan...


aku dah baca entry ko yang lelain bestnya jadi ko ni.... boleh bercuti-cuti melancong aku suka kat stawbery tu... segar nampaknya....