||| Tercari² |||

Sunday, February 14, 2010

||| Happy Chinese New Year & Happy Valentine's Day|||

Salam 1 Malaysia,

Sempena Tahun Baru Cina ini, Pojie ingin mengucapkan HAPPY CHINESE NEW YEAR buat semua warganegara Malaysia terutamanya yang berbangsa Tionghua... Kalau nak bagi angpow tuh, Pojie amat²lah menantikannya sekian lama.. Hehehe..



Dan macam biasa setiap lai perayaan ini, Pojie dan family akan bercuti² Malaysia. Kalau selama ini kami kerap ke Terengganu atau Kelantan, tetapi kali ini kami berubah angin pula. Bosan tiap² tahun merasa angin pantai, sekarang nak juga merasa angin di perbukitan. Hehehe.. Dan tempat yang akan kami lawati adalah...



Cameron Highlands! 1st time nih tau! Seronok sangat!! Nak feeling² oversea pun boleh. Jangan marah. Time² entri nih di-publish, Pojie maybe tengah bersuka ria dengan adik² buat photoshot. Heheh.. So, selamat bercuti buat semua. Kalau balik kampung tuh hati² tau! Adios!!!

Ooops, tak dilupakan juga, untuk yang sedang dilamun cinta, ataupun bercinta bersama ibu, ayah serta keluarga, Pojie mengucapkan...



Ingat, sayang itu bukan hanya pada kekasih, tetapi juga pada yang Esa dan Rasulullah seterusnya ahli keluarga. Tak salahkan meraikan hari ini bersama² insan² yang tercinta. Dan yang penting, kasih sayang bukan hanya perlu ditunjukkan hari ini sahaja, tetapi setiap hari...

P/S: Nak kutip buah strawberi banyak² then nak celup dalam coklat. Sedapnyerr makan segar² coklat strawberi ;)

Love,

4 bicara yang baik hati...:

Ah Fatt said... Reply To This Comment

jeles aku
aku x pernah pg sana lg

farish H said... Reply To This Comment

shioknya.hepi holiday dearrr

touyakaruma said... Reply To This Comment

Nak ikut ! Nak Ikut !

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

best2 di cameron highland..1st time g lawatan skolah...kagum bila wap kuar dr mulutt! haha

happy chinese new year n V day....