||| Tercari² |||

Monday, February 15, 2010

14 Februari 2010

Hola,

Buenos días a todos los amigos.. Gittew, speaking spanish nampak! Yela, mentang² dah dapat awek Sepanyol nih, kene la belajar sikit² kan, senang nak ngayat mak bapak dia. Ada rezeki jadi anak menantu. Wahhh, feeling nih! Tak mengapalah, kadang² Pojie nak gak berangan² kan, maafkan lah yer. Hehe.. So, semalam macam mana? U guys buat apa?



Yela semalam kan 14 Februari, bersamaan dengan hari Ahad, weekend, cuti raya Cina lagi pakej sama Valentines Day.. Pojie? Erm, Pojie dating sama buahati pengarang jantung, insan² kesayangan Pojie di Cameron Highland. Siapa? Huh, tak baca entri semalam ek? Family Pojie la siapa la lagi.. So far, pic² Pojie akan upload and share dengan kalian semua, cuma sekarang Pojie nak share pasal "hadiah" yang Pojie bagi utk mereka.

Walaupun hadiah cinta dari mereka tidak ternilai, begitu juga nilai cinta Pojie, tetapi kadangkala kita boleh meletakkan sedikit unsur² kemanisan dalam cinta itu seperti yang telah Pojie lakukan buat mereka. Pojie buat tempahan Love Chocolate di LovelyGifts buat mereka macam kat bawah nih! A bit surprise for then and watched their shinning smiles makes me HAPPY :)


Ini untuk Mak, Abah & adik²..


Ini untuk si keKASEH hatiku.. Hehe..

Cute kan? Sedap pun sedap. Planning for the next surprise for them! So apa pendapat anda? Cerita anda? Share la dengan Pojie..

Love,

3 bicara yang baik hati...:

@juera said... Reply To This Comment

i kasi tali pgg polo kt my BF..cz 14 feb. bufday dia..i x smbut pn valentines..x elok..huhu

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

for me??

Adam said... Reply To This Comment

valentine ngn sape? lalala