||| Tercari² |||

Friday, February 26, 2010

Ini Penyelesaiannya! Yeah, Gathering!!!




Salam semua!!! Bagaimana hari kalian hari ini? Sebagaimana kalian maklum kalau hari tu Pojie tak tahu yang mana 1 nak pilih untuk pergi ke gathering pada hujung Februari ini, sekarang Pojie dah jumpa penyelesaiannya. Terima kasih atas bantuan teman² dan pihak penyelaras program.

Untuk Big! Gathering War Pain(t) Ball anjuran Melz dan blogger² otai yang lain yang akan berlangsung pada 27 Februari di Taman Melawati. Wow, ini best seh lain daripada yang lain. Siap ada aktiviti sukan ekstrem lagi. You should try Pojie. Eh, kalian semua pun tau!



Dan keesokkan harinya iaitu pada hari Ahad bersamaan 28 Februari, di Taman Tasik Perdana, suatu gathering anjurang blogger² mama yang diketuai oleh MomGuess iaitu Blogger's Family Day 2010 akan menutup tirai aktiviti blogger² pada bulan ini. Yang pasti ada makan² dan macam² permainan. Dan jangan main² yer, anda rugi kalau tak join, mana tau muka anda masuk Kosmo macam gathering mereka yang lepas². Hehehe.



Anda semua dijemput hadir!!!
Sila bawa teman² dan saudara mara untuk memeriahkan acara!

P/S: Mood excited giler. Tak sabar rasanya!

Love,

20 bicara yang baik hati...:

cik eykameow :) said... Reply To This Comment

yeahh. akhirnya cik pojie dapat gak pgi 2-2 gath tuu. TAHNIAH. huhuhuh. eyka xdpt gi lorrr. cuti x di approve :(

Ah Fatt said... Reply To This Comment

be happy jumpa blogger

AdiE said... Reply To This Comment

wah..bestnye gathering nie..
nak join la...

~daniel adie~

Nabiel said... Reply To This Comment

pehhh
menarik!!
ade 2 gath!
ko pegi ka bro?

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam Takzim dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Kami sedang melayari entri kamu.... kira kunjungan tanpa diundang
Antara Aku, Kau, Kita & kami
Salam lawatan buat mu dari ku
Bagiku…
Kau selalu jadi sahabatku
Selalu dalam hidupku
Karena kau adalah sahabat
Yang memiliki erti
Dari dulu sampai sekarang
Ku pohon sejuta kemaafan diri
Andai bicara seloka tersayat duri
Mengguris hati tanpa sengaja
Menyemarak rasa marah beraja
Memungkin terlerai ikatan kuat tersimpuh..
Membuang jauh diri ini.. penuh tanda tanya?

Ketahuilah kalian semua...
apa sahaja yang aku lakukan, ku cari damai dihati..

wahhhhhh lama nya tak gi gathering ni..... ape pun aku suka kat entry ko yang mengiratkan silaturahim sesama kang kawan

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

ku tak dapat pegi...

haz gath kat kenduri jek...haha

Hezesuze said... Reply To This Comment

adus ada 2 gathering ni
tp dua2 xdpt join...huhu

Jogger said... Reply To This Comment

pojie... see u there at warpaintball

FiQ OnLinE said... Reply To This Comment

FIQ ONLINE boleh pergi sekali ke?

joegrimjow said... Reply To This Comment

camne nak join klu jasad kat sini lagi
huhuk

momguess said... Reply To This Comment

klas ko dik
buat n3
time kasih daun keladi

[-suziey-] said... Reply To This Comment

see u there!!

Mr. Cuz said... Reply To This Comment

wow..dahsyatnya gathering ni...kenapa skang aku baru tau ni..huhu..xpe2 mmg tak dapat nak join dah ni..hahaha

have fun pojie...

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

wa..cam best la poojie ....

Cik aiNa said... Reply To This Comment

pojiee...xnak jumpe aii ke...aii ade nnti..muahaha

cik EPAL said... Reply To This Comment

waahh pergi juga :)

Afzainizam said... Reply To This Comment

Muhammad
Muhammad
Muhammad Musthofa

Ibunya bernama Aminah
Ayahnya bernama Abdullah
Dilahirkan di Mekkah Mukaromah
Ibu susunya Halimatus Sa`diah

Ayahnya meninggal dunia
Ketika Nabi di dalam kandungan
Alangkah sedih pilunya
Ibunya menjaga bayinya

Semasa di dalam perjalanan
Pulang dari makam suaminya
Aminah jatuh sakit di 'Abwa
Kembali ke alam baka

Tinggallah Nabi seorang diri
Hilang insan yang dikasihi
Tinggallah Nabi seorang dari
Mengajarnya hidup berdikari

Anak yatim anak yang mulia
Dilindungi Allah setiap masa

Terpadam api biara majusi
Runtuhlah istana Kisra Parsi
Mekkah diterangi cahya putih
Tanda lahir Nabi anak yatim

Shalallahu 'alaa Muhammad
Shalallahu 'alaaihi wassalam

Hidupnya yatim, yatim piatu
Tiada ayah tiada ibu
Hidupnya yatim, yatim piatu
Namun dialah manusia agung

Salam Maulidul Rasul dari Kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

farenova said... Reply To This Comment

nanti amik gambar banyak2 ye pojie huhuhu

Ery Farieha said... Reply To This Comment

wahh
banyaknye
tp 1 pn x kesempatan pegi lg
:((

afzainizam said... Reply To This Comment

Salam Maulidur Rasul dari kami:
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ziarah kami ke blog entry anda tanpa di undang...
Moga dengan cara ini kami dapat mengiratkan silaturahim kita bernama insan...

Salallahu ala Muhammad
Salallahu alaihi wassalam

Selawat ke atas-Mu Nabi
Sejahtera ke atas-Mu Rasul

Akhlak yang terpuji
Kau contoh yang tertinggi
al Quran dan Hadith
Itu peninggalan mu
Rasulullah..
Kami menyintai mu

Sungguh mulianya pekertimu
Sinar bercahaya di wajahmu
Kaulah Nabi kekasih Allah
Kau jadi insan pilihan

Demi umat rela berkorban
Jiwa dan raga kau taruhkan
Demi Tuhan kau tempuhi
Dugaan dan cabaran

Ya Rasulullah
Tika mula kau menerima wahyu
Hatimu resah tiada menentu
Khadijah mengukir kata-kata
Bahwa kau Rasul buat seluruh umat
(Bahwa kau Nabi buat seluruh umat)

Bila kau hampir memejamkan mata
Lidahmu basah menyebut ummati
Kasih sayangmu tak bisa digambar
Hanya selawat pengikat kasih