||| Tercari² |||

Tuesday, February 16, 2010

P.E.R.S.O.N.A.S

Apakah itu Personas? Adakah ia kereta Persona - tidak! Petronas - tidak juga! So apa dia? Ha, meh lihat bawah nih. Kalau tak nampak, sila klik kasi besor yer!



Mungkin ada yang tak realize pasal ni (ker aku sorang baru perasan?). Masa Pojie ada connection problem sama si internet browser, Mr Mozilla Firefox ni, Pojie terpaksa uninstall dan install semula aplikasi ini di PC Pojie. Bila dah install, maka dia keluar pasal Personas [KLIK] ni. Pojie cuba try test uji, wahhh, cool beb!!! So Pojie terus pilih beberapa yang cantik dan menjadi minat Pojie sekarang adalah "Rainbow Waves".



Ada banyak lagi Personas yang u guys leh lihat dan letak hias dalam browser kamu, make sure guna Incik Mozilla si musang berapi ni yer. Kalau Internet Explorer ker, Netscape ker, sorry la tak boleh! Hehe. Cuba lihat kat bawah, antara Personas yang popular. Pojie suka gak yang "Gato Ginza" tuh, sebab ada kucing comel dengan mata turquoise. Hehehe.



Cubalah!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Qarl said... Reply To This Comment

ATTRACTIVE SGT

tq 4 d info

AZIZUL HASIMIE OSMAN said... Reply To This Comment

dah pakai pon..
thanks ur info..
wewittt..

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

menarik gak...macam layout google chrome tu kn..leh tukar2

Hezesuze said... Reply To This Comment

wah!gud info nie...
cam tau2 jek akak nk tuko header...hehe

thanks pojie! :D

Adam said... Reply To This Comment

cantek gak kan... skali adam tgk igtkan petronas... salah bace laaa

Ah Fatt said... Reply To This Comment

google chrome pun ada gak
lg awal
ntah apa nama dia

AdiE said... Reply To This Comment

pretty cool...
too bad adie x tau la nak gune...hahaha...
maklomla, bute IT..

~daniel adie~