||| Tercari² |||

Wednesday, February 3, 2010

I'm Back!!!



I'm back!!!



Do you guys miss me? Nope??! Alah shy² cat kunun! Tak nak ngaku! Dah dekat sebulan Pojie tak update blog nih, setiap hari ada jer orang marah² soh update blog cepat². Kat chatbox, la kat komen la. Tak jalan terus email kat FaceBook. Apa kes? Tak lain tak bukan rindu sama Pojie la kan, nak dengar celoteh Pojie lagi!!! Hahah, sungguh perasan. Now Pojie sudah kembali dengan pelbagai rencana yang masih dalam perancangan. How??!

Biasalah deknon, kalau dah tak ada idea nak update dengan kesibukan lagi, lau dibiarkan berkurun tak update blog sampai dah bersawang bagai. Pastu datang pula masalah kiri kanan, atas bawah, depan belakang **oops! Hujung² sekarang dah datang kembali virus M. Nih Pojie sedang melawan la virus M nih, hiyarkhh, hiyarkhh!!! Nyah kau dari sini! Maka dapatlah entri pemanis muka dari Pojie yang tengah kelat² nih demi menjaga hati pembaca² sekalian. Wah gittew!!! Kerana korang la PoJiePooH ini kembali bernyawa!



Clap³.. Standing ovation Pojie berikan buat kalian semua! Terima kasih banyak². Terharu rasanya. Malah ada juga yang gigih melawat blog yang bersawang dan berkulapuk ini siap klik nuff segala. Jasa anda tidak dapat Pojie balas. Tak sangka kutipan nuff Pojie agak lumayan dan boleh cashout sekarang nih! Terima kasih.. Maaf tak dapat membuat kunjunagn balas sambil klik² nuff kamu semua. Tak mengapa, insyAllah apabila mood blogging nih sudah kembali, Pojie akan teruskan aktivit ziarah menziarahi sambil klik² nuff kamu. Pojie masih memerlukan sokongan dari anda semua. Tapi jangan terkejut, bahawa kadangkala Pojie membuat lawatan hendap ke blog kawan² semua, ada nuff, Pojie klik. Diam² sudah, malas nak kecoh² kan..

Buat teman² blogger yang melawat PoJiePooH ini seterusnya menjadi follower PoJiePooH, terima kasih la sekali lagi. Tak sangka ada juga la yang sudi menjengah² blog yang terbiar ini. Yang bagi komen kat chatbox, nanti Pojie akan jengah balik membalas kunjungan ok. Berikan Pojie sedikit masa untuk bangun semula dari lena yang panjang ini. Agak mamai² sikit di sini. Ngee.. Apa² pun terima kasih semua atas sokongan padu anda kepada Pojie, akan Pojie ingat sampai mati *terharu*.



P/S: Mencari idea untuk entri seterusnya. Any suggestion??!

Love,

16 bicara yang baik hati...:

Hezesuze said... Reply To This Comment

alah masukkan n3 seharian apa yg pojie buat pun da ok da...huhu

slmt kembali pojie pooh...

Melz said... Reply To This Comment

welkam bek :)

@juera said... Reply To This Comment

welkang!!u x de pon i jenguk gak ur page..tlg sapu sarang2 yg ade..hehe

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

jI JUGk yg still bz n malas. hehehe

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

ptut lah sunyi semacam je....pojie hilang sebulan.hiks

Afzainizam said... Reply To This Comment

salam buat kamu mr pojiee... dari kami ucapkan salam http://firestartingautomobil.blogspot.com

wahhhh ko menyorok kat ne ni... lama sungguh tak kelihatan dan kelibat...

tak dapatlah berjimba-jimba kalau entry ko tak ade.....

ape pun selamat kembalinya pojiee kat dunia blog ni

Cik aiNa said... Reply To This Comment

haaa..lame menyepi kan..
cepat2 aktif balik..meriahkan dunia blogging neh

black_mel said... Reply To This Comment

walaupun baru masuk n baru follow dh rasa happy...welcomeback....

Hazwan Hassan said... Reply To This Comment

hahahaha...kiter dah kire skapal la nie..muahaha...masing2 wat come back eh..huhu...

tau tak pe..pe2 pon ewan tetap juare..kat setahun..

p/s - ewan tgh tggu post baru pojie lak nie...:P

syaf said... Reply To This Comment

welcome back miss pooh...miss kah???
heheh anyway, aku pon samer gak baru kemabli ke dunie blog ni ha...calet sikit..give me 5...**sambil langgar2 bontot

AdiE said... Reply To This Comment

welkem back dude!!

~daniel adie~

kawie2020 said... Reply To This Comment

best nye dah kembali... hehehhehehe... ade projek terbaru? hehehhehehehe

azizan4444 said... Reply To This Comment

xde buah tgh dr bertapa ke poojie?hehe

Encik Luth Textile said... Reply To This Comment

wahh.. selamat kembali.. jgn mudah putus asa!

Adam said... Reply To This Comment

blog pojie sikit lagi nak bersawang ni... ahhhaaa... welkam bek..miss u

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hahahaha lmbt skit beri komen....hurm welcome home darling...biler nak lepak sama nie...