||| Tercari² |||

Friday, November 26, 2010

PoJiePooH @ Facebook

Salam buat semua,

Erm, orang dah berkurun buat, beratus² readers yang like fanpage dia, aku baru la terhegeh² nak buat kann! Dan kalau korang perasan kat sidebar Pojie nih dah ada dah like box untuk fanpage PoJiePooH di FB. Kalau suka klik jela yer. Ajak kawan² klik sama. Sebab Pojie tak larat nak approve blogger² dan pembaca² baru dalam personal FB Pojie. Pojie approve pada yang rapat jer, yang kurang rapat maaflah ya. Tak larat nak handle n trace setiap seorang.


So far, nak ucapkan terima kasih banyak² buat Redlinda yang sudi mengajarku membuat like box ini. Terima kasih juga kepada beliau dan 4 orang insan yang lain yang menjadi 5 orang pertama like page Pojie; Sidaratul, Haslina, Bro, Red dan Pojiepooh (eh, sayalah tuh). Terima kasih yer. Akhir kata, sokongan anda terhadap industri ini amat² Pojie harapkan :)

Hanya satu,

11 bicara yang baik hati...:

Jey Yusuff said... Reply To This Comment

jey x buat. takut xde orang like. hihi

Adam Arjuna said... Reply To This Comment

hoho.. makin glemer la nih...

Raph said... Reply To This Comment

salam, camne nak wat like button ni?
thanks

http://abadbaru.blogspot.com/2010/11/video-lawak-yang-korang-takkan-bosan.html

z o u l said... Reply To This Comment

join ni k

http://aizoul.blogspot.com/2010/11/shades-contest.html

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

takde fanpage...huhu

AdiE said... Reply To This Comment

mcmane nak wat ek pojie?
leh ajar adie x??

intanurulfateha said... Reply To This Comment

yeayyy! da bole like

Hezesuze said... Reply To This Comment

erkk boleh buatkan tuk akak tak?? hehe

cik helena said... Reply To This Comment

ok kite tak buat pon.hehe

kak ina kl (1) said... Reply To This Comment

wah mukaku terpapar di sini..tq poojie..sudi bagi komen psl kena kutuk tu yer..

Pejuang Kesenian Extrem said... Reply To This Comment

Dah like dah..saya org yang ke 31 yang tekan like..