||| Tercari² |||

Monday, November 22, 2010

Entri MUNGKIR JANJI

Salam,

Baiklah, agak sedih hari ini sebab hari Isnin minggu ini is not a good start for me. Bangun pagi² ke tempat kerja dengan harapan tak nak tempuh jam, nak duduk depan cam dan siapkan vlog yang tertangguh. Tetapi, pagi² lagi ada yenna sudah kena maki hamun sebab park motor cabuk dia sebelah kereta Pojie kat driver side, nak masuk kena masuk dari passanger side. Kangkang punya kangkang, jeans yang baru beli terkoyak lagi. Damn it! Naik rumah balik tukar seluar. Drive sampai pintu ofis baru sedar kunci ofis dan kad akses ada dalam beg 1 lagi. Cool. Balik umah, datang balik ofis sudah jam. Amik masa sejam lebih kesemuanya dengan kerugian minyak lagi. Shit!

Masuk² ofis lampu dalam ofis sudah macam lampu disko, lantak. Malas amik port, suruh orang tukarkan je. Lepas tuh on PC, on cam segala, tetapi Youcam sudah tamat subscription pulak. Ok fine... Kesimpulannya, Pojie tak dapat nak buat vlog seperti yang telah Pojie janjikan sebelum ini. Dah consider mungkir janji la kan. Shit! Tak suka. Nak buat vlog yang seciput ala² pun tak dapat, dan seterusnya pun tak boleh juga la membebel depan cam selagi lom renew. Damn it! Okla, tak mahu hampakan korang yang susah² payah bertanya, kini Pojie menjawab dengan copy paste sajor kat sini...








Sorry guys!!!

Hanya satu,

10 bicara yang baik hati...:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

TQ pojie menjawab soklan dengan penuh info!!!!

nana said... Reply To This Comment

wow, malangnya hari kamoo. huhuhu. sabo jela

cik EPAL said... Reply To This Comment

alaa baru nak tengok vlog pojie

cik helena said... Reply To This Comment

vlog apa..tips yeh?hehe

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

sabo je la...
;)

AdiE said... Reply To This Comment

thanx pojie kerana telah menjawab soalan daniel adie..
10kg je lg..bole tu..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/sampai-bila.html

Adik said... Reply To This Comment

cuba teka mana satu soalan i?

Afzainizam said... Reply To This Comment

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. hahhhh kang kadang benda cam tu selalu sangat berlaku kat aku tertinggal segalanya kat umah bila dah sampai opis..... woooo balik ambik barang mak aku marah pasal tak baik kalau patah balik umah kesesuatu destinasi.... nak buat camner aku ni pelupalah

Hezesuze said... Reply To This Comment

kelako gak baca soklan2 dowang nie...huhu

epulafea said... Reply To This Comment

keh keh keh soalan "Laki akak En. Khafi tu kendu tak?" mesti soalan dari Jumie.

sila kesali. T_T