||| Tercari² |||

Monday, November 8, 2010

Korang SOAL, Pojie JAWAB


Salam, 

Erm, dah lama juga Pojie tak buat vlog. Last time rasanya time² raya kan, pasal rumah terbuka hari raya. Maybe sekarang Pojie target nak buat vlog selalu kot. Tak dapat seminggu sekali, sebulan sekali okla kan. Tak boleh la hari² mau muntah hijau korang mai sini. Pojie bukannya hot macam Davey Wavey. Huhu. Lagipun nak mengasah skill PR Pojie mengikut tips² yang telah diberikan kepada salah seorang pembaca Pojie; Xuhaily. Thanks babe! Oleh sebab Pojie takde idea nak buat apa, maka Pojie memerlukan bantuan kawan² semua yang baik hati untuk mengajukan seberapa banyak soalan kepada Pojie melalui Formspring dan Pojie akan cuba menjawabnya pada hujung minggu nih dan akan publish pada hari Isnin hadapan. Korang soal, Pojie jawab. Ok tak?


Yup, korang boleh juga gunakan form di bawah nih. Kalau sesiapa yang ada akaun tuh boleh la login dan Pojie tau siapa yang memberikan soalan. Manalah tau tatkala menjawab tuh Pojie akan sebutkan nama korang, glamer apa. Hahah. Kalau sesiapa yang segan2 tuh, nak jadi Anonymous atau Kak Anon pun boleh juga. Tanyalah soalan apa² saja yang korang nak tahu jawapannya dari mulut Pojie. Kira sesiapa yang sangat berhajat nak bertanyakan soalan cepucemas kat pojie, inilah masanya. Huhu. tapi perlu diingat, walaupun Pojie bersikap open minded dan akan cuba untuk menjawab soalan² anda sejujur mungkin, tetapi silalah menjaga bahasa dan adab yer.

So, tunggu apa lagi, silalah kemukakan soalan anda kepada Pojie. Dan ini adalah "sticky entry" di mana Pojie akan letakkan ia sebagai entri teratas dalam PoJiePooH selama 5 bermula pada hari ini. Jadi peluang ini Pojie buka dari 8 November sampai 12 November 2010. Slot tajaan dari...

Wahhhh!!!

Love,

19 bicara yang baik hati...:

Jey Yusuff said... Reply To This Comment

nak pikir nk tnye ape

Jey Yusuff said... Reply To This Comment

nak pikir nk tnye ape

kak ina kl said... Reply To This Comment

nak tanya camner buat mee bandung muar yang meletup camner..

baguslah gi swimming tu sbb nanti cantik body kamu tu.

semuga berjaya pegi ke australia yer kalau menang..akak nak kirim ole-ole dari sana ajerlah

Hezesuze said... Reply To This Comment

dah send soklan haha

sumpit said... Reply To This Comment

Haa aku nak tanya tentang pengalaman ko tentang menguruskan bbenda ni...


Bagaimana anda menguruskan uri setelah isteri bersalin?

Sila jawab yer

AdiE said... Reply To This Comment

ok2..akan tanye..


~ DanieL AdiE ~

J.M.R said... Reply To This Comment

malulah nak tanya....~:-p

efy said... Reply To This Comment

redmummy ?
sape tu ?
siyes tak kenal . haha

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

wah!...
nnti bole tye pojie neh..
hehe

Admiral Hafiz said... Reply To This Comment

Admiral Hafiz Ensem x?


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

etomyam said... Reply To This Comment

wah steady ni sudah ada formspring, nanti bila muncul soalan cepumas tu akan ku tanya :D

Adam said... Reply To This Comment

wahhhhhh! ade tajaan nih...ahakssssss.. adam nak tanya poji face to face je la... bleyyy

Mr.Ix said... Reply To This Comment

ermm? urmm? ehh? errr??

ok sila jawab....hahhaha

asfz lily said... Reply To This Comment

nak tnya juga :D

..hizamirahim.. said... Reply To This Comment

wah.
kalau nak bagi soklan teka teki boleh ?
XD

Heidi Shafiq said... Reply To This Comment

byknye social network skg.. mls nk amik tau pasal formspring.. fb ngn blog pun x terjage.. hahaha..

hamzah ian said... Reply To This Comment

pojie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aku X-PO said... Reply To This Comment

aku tak penah pun main formspring tu..tak rasa cam buang masa je main benda alah tu? hehe

Makin Dewasa, Makin Simple? Anda Bagaimana?

Jumie Samsudin said... Reply To This Comment

Sorry akak terbagi 3 soalan secara ANOM. Sat akak nak log in dan tanya guna ID akak.

Anyway...akak nak tiru la cara hang ni. Akak pun nak buat artikel camni jugak.