||| Tercari² |||

Tuesday, November 9, 2010

Love it? Sing it 2! VOTE ME PLEASE...

Salam kawan²...

Oklah straight to the point, Pojie nak meminta jasa baik kawan² yang mana rasa dia baik ati nak tolong vote Pojie untuk contest yang diadakan oleh McDonald's Malaysia iaitu Love it? Sing it 2! Pojie sudah join jadi minta tolong kawan² untuk vote Pojie. Boleh??? Mula² sekali perlulah ke applikasi dia di sini [KLIK]. Selepas itu...
Akan keluarlah jukebox macam nih. 

Kalau nak participate boleh juga, tapi kalau nak vote Pojie, sila pergi ke "Gallery" .

Sila cari video Pojie yang memakai sweater ber-hood coklat.
Kedudukan video Pojie pada waktu ini adalah yang tengah di barisan ke-2.

Selepas korang klik pada video Pojie tuh maka akan keluar wajahku.
Juga akan kedengaranlah suara Pojie berkumandang di sana.
Pada bawah video tuh ada tertulis "Love this?" Jadi silalah klik "♥ Vote" itu ya.

Bila dah vote dia akan cakap "Thank you for your vote".
Jumlah vote akan bertambah di bahagian atas video.
DONE!

Sayangnya korang boleh vote sehari sekali jer, dan tarikh tutupnya pada 10hb ini. Jadi, minta tolong rakan² yang ada tuh vote Pojie sekali, boleh? Mana tau Pojie menang hadiah wang tunai tuh, dapat Pojie buat makan² kat korang semua. Eh, ini janji Pojie tau. Yela, Pojie nak juga join contest itu ini, nak juga menang, sebab tuh Pojie minta tolong korang semua. Asyik Pojie jer pakat vote korang, sekali sekala Pojie minta tolong boleh la ek... Thanks tau!

Sayang korang!!!

Love,

9 bicara yang baik hati...:

atty's said... Reply To This Comment

wokeh.kty vote for pojie..gudluck..ye

Hezesuze said... Reply To This Comment

haruss vote adik akak nie..
eh eh meh ler join lucky draw akak...huhu

j0j0_bdiN@ said... Reply To This Comment

tu wig mane tuh?

mohdikram said... Reply To This Comment

mati la.nmpk mcm u pakai wig masa mula2 tgok pic diatas.haha

Jey Yusuff said... Reply To This Comment

nanti jey sebarkan sekampus

Admiral Hafiz said... Reply To This Comment

wahhh
best2
gud luck ye



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

done...
xD

AdiE said... Reply To This Comment

wah..rajinnye pojie masok contest...
good luck ye pojie..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/my-activity-today.html

hamzah ian said... Reply To This Comment

fuh