||| Tercari² |||

Friday, April 1, 2011

Simbol sana sini. Fenomena apakah ini?

Salam kawan²,

Baru² nih Pojie ada pergi buat lawatan kerja di Kedah. Masa kat sana ofcos la ada snappy² kan. Pojie rasa terkejut masa snappy² tuh ada nampak 1 kejadian aneh di sebuah sawah padi dekat perkampungan yang Pojie buat program lawatan tuh, dekat² Gunung Keriang ada bertanda ala² crop circle macam kat dalam gambar nih...


Erm, pelik pun ada, misteri pun ada. Bukan itu saja, masa Pojie cuba google², explore pasal mende nih maka terjumpalah 1 video di Youtube...


Wow, bulu roma Pojie dah start meremang nih. Bukan Pojie sorang jer yang ternampak pasal ini, blogger² lain pun dah kecoh² dah pasal nih sampai ke Twitter, ke FB segala. Aiyo, seriau gak nih. Korang tau ker apa nih? Simbol nih ada di mana². Fenomena apakah ini? Cuba korang cari² nanti bagitau kat Pojie ek... Harap petanda yang baik²lah.

Hanya satu,

13 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

hazzy tgk gambar ni kat blog liyana.com

Mra Mastura said... Reply To This Comment

huhu.. cam same je kan?

Dinda Iva said... Reply To This Comment

are you serius pojie....iva baru je terbaca satu blog pasal tanda misteri ni..alamak...apa nieh....

cik anna said... Reply To This Comment

ha a la..dlm tv pun ade.ttp die tnjuk kejap je la..bnde ape ek?

Syuk Ry said... Reply To This Comment

wah misteri btol gunung 2..

missSenget said... Reply To This Comment

kt rakaman tu mcam ada lembaga hitam gerak2 lepas die zoom out..

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

video ape tu pojie ? tak faham.

Anonymous said... Reply To This Comment

salam.....sy rasa...kisah2 ni ada byk kekeliruan...sila baca kisah di bawah ini...gambar yg sama...adakah satu penipuan :)...

http://www.teratakarmo.com/2011/03/serius-simbol-pelik-dalam-gambar-yang.html

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said... Reply To This Comment

hurmm .. ada pulak blog lain kata anak-anak dia TER-rakam video tu .. iskk ..

cantekk said... Reply To This Comment

ermm tu la, sume org citer pasal simbol, apsal?

incik mumu said... Reply To This Comment

okeh, kalau i jumpe..
i lari laju2 lepas rakam tuh..
da lah kat gunung..
ishh..
spookyyyy~~

Dinda Iva said... Reply To This Comment

try baca sini...

http://insecretlovewedrown.blogspot.com/2011/04/eksklusif-pendedahan-rahsia-simbol.html

Anonymous said... Reply To This Comment

Sejak akhir2 ni sekali nampak simbol yg sama kat dlm gambar poji tp bewarna jingga kat tv, sekitar jalan TAR dan Jln Tun Razak... Apa tu?