||| Tercari² |||

Monday, April 25, 2011

Pojie nak belanja makan nih tak sudi ker???

Salam,

Erm, bukan nak merintih, bukan nak mengeluh, cuma agak terasa hati jer bila mana Pojie buat contest ker, giveaway ker jarang sekali dapat sambutan. Nih baru² nih Pojie nak belanja makan pun macam tak dapat sambutan jer, sebak rasanya dalam dada nih. 

Eh, Pojie nak belanja makan nih tak nak ker?!!

Pojie perhatikan kalau blogger2 meletop buat, tak sampai 24 jam berpuluh yang join lebih² lagi kalau blogger baru muda bergetah, tapi bila tiba turn Pojie, macam² pulak alasan Pojie dengar. Dah dekat 2 minggu peluang nih dibuka, tapi 3 orang jer yang menunjukkan minat. Thanks to Luthfi, Azfarul dan Eeri (boleh lihat aksi mereka di sini). Pojie tak buat contest pun, buat giveaway je. Tak mintak buat entri, letak banner kat sidebar, tag kawan² lain pun, cuma minta snap pic korang, upload kat Pojiepooh dan letakkan slogan, tu jer. Tak mengapalah, Pojie sedar diri. It's ok. Jadi lepas² nih Pojie rasa nak belanja makan, nak bagi hadiah, bagi jela kat siapa² yang sudi. Tak sudi Pojie tak boleh paksa kann kann :)

Anyway buat sesiapa yang nak try your luck, mana tau terpilih nak merasa belanja Pojie yang bukan selalu datang nih, boleh [KLIK]. Cepat tau, kurang dari 48 jer dari saat anda membaca entri nih. Pojie takmo paksa² lagi dah, penat nak shout², nanti orang annoyed pulak. Terpulang dan terbuka buat yang sudi jer. Tak kisah la di mana anda berada, Pojie boleh usahakan, janji korang sudi. Buat yang dah join, dan akan join Pojie ucapkan...

Terima kasih!!!

P/S I: Ada readers komen blog Pojie susah nak komen. Laporkan kepada Pojie di email, fb atau twitter. No Pojie pun ada kan call/ sms jer. Inform me ok kalau ada masalah.
P/S II: Kalau rasa² susah nak komen, join jer. Paling afdhal share kat FB n Twitter. Memang Pojie sayang korang!

Hanya satu,

12 bicara yang baik hati...:

momguess said... Reply To This Comment

sabar dik
manusia rambut je sama hitam
tapi hati kite xtau kan
sory, akk xblh join
huhuhuhuh

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Bukan tak sudi, tapi takut tak dapat nak luangkan masa nanti. Takkan nak bagi orang menunggu kita lama-lama kan.. Sorry tau Pojie...

DDFABULOUS.COM said... Reply To This Comment

hmmm...bukan kata u, i pun sama jugak la kena cam u...i nie x der follower sampai 12K, so sape la yg nak join kan...segmen pun x der (padahal i ader je slot sendiri) hmmm...nasib blogger perasan cam kita nie kan...buat contest sendiri, sendiri juga yg menang...syok sendiri mcm org lain kutukkkk2 tuh...

princess_eryna said... Reply To This Comment

aloloo.... kan betul dia majuk kat aku...haha...sori laa wei... bukan x mo join tp video itu bisu.... aku x dengar ape.... anyway... lain kali kalo ko nak wat contest ke... ape jer la yg sejenis dgnnye.... kalo x de halangan... aku join...ok?....

encikSEDAP.com said... Reply To This Comment

malu lah org tenok gambo i! (O__o'')

Amoi said... Reply To This Comment

alolololololololol

ai bukan tak nak join. ai tak ada duit nak turun KL. T_T

kalau you yang turun PD lepas tu belanja ai makan kat sini, ai join je.

kalau hadiah wang tunai lagi lah mata ai $$ . haha

p/s: ai dah updated blog. [Genius Invention] Roti bakar bercorak comel lepas guna pembakar roti ini.

mohdikram said... Reply To This Comment

saya mahU!

Ceqla said... Reply To This Comment

bukan tak sudi....
just tak tahu je ni...
ceqla kalau bab² makan laju je.... :)

LINA JALIL said... Reply To This Comment

sadis nya bunyi..nak join tapi tgah final la pojie..ni pon baru habis..biase la..orang pemes macam goreng pisang panas..

Matjoe said... Reply To This Comment

lerr, maaf, dh lama x jenguk cini. xtau ada contest.

Shairazi Saidin said... Reply To This Comment

sabar je la pojie...kite ni sape la nk drag ribu2 org join kita kan......kdg2 tu terasa gak, oleh sebab itu SM x nk buat GA or contest sbb SM x femes pon, x de sape nk join..huhu. even fan page pon x de. HEHE. nnt SM ada masa, SM join keyH! nk gak org blanja, asyik SM je blanje..HEHE.

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

asal nampak kurus ?