||| Tercari² |||

Tuesday, April 26, 2011

Kisah seorang janda. Jeng jeng jeng!

Salam kawan²...

Hai, bosanlah hari nih. Gaji pun belum masuk lagi tak dapat nak berjimba². Alah bukan berjimba² apa, nak buat facial, nak pergi spa, nak basuh kete, nak sign up fitness, nak belikan mak hadiah Hari Ibu dan nak belanja makan kawan². Memandangkan perlawaan Pojie nak belanja makan ramai yang tak sudi, offer pun dah tutup insyAllah rasanya Pojie akan belanja semua yang perticipate kot. Eh, belum decide lagi, nantikan ok. Pening kepala dok mengenang nasib diri nih. Apa² pun lupakan rintihan si duda nih, meh layan kisah seorang janda ni pulak...


Hahaha, funny kan! Hah, nih video dah lama, "wanita" tuh pun just an entertainer, usahlah dibangkitkan citer² lama macam kisah Miss Pahang tuh. Citer lamalah deknon. Janganlah sokmo berfikiran negatif. Anggaplah ia sekadar hiburan semata² macam kita tengok HyppTV. Dah jangan tension² jom join Pojie berlumba lari ayuh!!!

"Macam mana kita nak tarik orang ke jalan yang benar
selagi kita menghina dan mengherdik mereka..."

Hanya satu,

5 bicara yang baik hati...:

cik Nemo said... Reply To This Comment

Ehem, macam kenal je janda tu. Haha

J.M.R said... Reply To This Comment

kihkikhi..

jie, blnja la aku gk..

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

pernah tgk waktu belajar dulu. kelakar habis la...

^ Uncle Syaf ^ said... Reply To This Comment

woo video nih...lame gak tak tengok..
gile r die nih...ha3


part pegang cik tek same main gitar...ending tak bley blah

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

geng pojie lettew.