||| Tercari² |||

Thursday, March 31, 2011

CIK EPAL CONTEST



Salam kawan²,

Pojie saja gedik² nak join contest CikEpal yang meletop pom pom pom tuh. Masuk majalah berkali². Nak gak berkat mana tau lepas nih semua blogger masuk majalah, Pojie pulak jadi 1st blogger jalan atas runway. Kao mampoo??! Korang kalau nak letop cam beliau leh la join contest beliau [KLIK]. Nak tengok pose berangan cam beliau pombley camneh, cun gak apa!

http://cikepal06.blogspot.com/2011/03/cik-epal-contest-black-and-white.html
Okla CikEpal, seperti yang kamu pinta sebelum ini, mahukan pic hitam putih kan, nah amek nih pic hitam putihku ini sampai berdarah hidung! Zaman² kegemilangan aku dulu² nih! Sekarang semakin gemilang. Wahhh!!!


SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA suka melihat aksi lincahnya yang bersahaja dan gedik rasa cam nak tampor dengan flip flop aku kaler pink dan dengan fesyen tudung whatever beliau yang menjadi fenomena dari Selatan Malaysia hingga ke Siam. #larilajulaju

ZueZoey dan JojoBdina jom join!

Hanya satu,

6 bicara yang baik hati...:

Zue Zoey said... Reply To This Comment

Eh, kita tag dia, dia tag kita balik... hehehe.. saya dah join la yanggggg... ;D

http://zuezulaina.blogspot.com/2011/03/cik-epal-contest.html

anyway, good luck dear!!!

cik EPAL said... Reply To This Comment

sp la ko peluk ni?? haa

btw, thanks join contest ni =)

Dinda Iva said... Reply To This Comment

kehkhekhekhe...gelak manja² ngengade i baca entry u ni tau...hehehe

phreak-id said... Reply To This Comment

wahahaha. zaman kegemilangan. memang obvious sangat bezanya. wahahahahaha



Terbaru >Kecoh Fenomena Simbol Pelik >KFC Famous Bowl >Review : Samsung Galaxy S

mr.syazwan said... Reply To This Comment

aiiyooo zaman bila ni??

=_=

joegrimjow said... Reply To This Comment

sapeee tuuuuuu