||| Tercari² |||

Friday, March 18, 2011

Oh yeah #iheartmalaysia tweetup at #myballonfiesta Putrajaya

Salam kawan²,

Pesta Belon Panas Putrajaya kini kembali. Setelah Pojie terlepas peluang menyaksikan kemeriahan 2nd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta pada tahun lepas, pada tahun ini Pojie tidak akan melepaskan peluang keemasan sekali lagi. Dan pastinya Pojie akan cuba untuk merasakan pengalaman berada di atas belon panas ini dengan harga serendah RM10 sahaja. Lebih memeriahkan lagi sambutan kali ini, @iheartMY akan mengadakan #iheartmalaysia tweetup pada 19 Mac 2011 di Umai D'Lake Cafe, dari pukul 4  - 6pm. Pastinya bertambah meriah dengan kehadiran #tahitwitter nanti. Pojie? Nantikan saja di sana dengan memakai baju eksklusif #iheartmalaysia dari ZiccoTees yang sangat istimewa ini. Boleh tempah di situ yer, nak tempah masa hari tweetup pun boleh. Nih yang berkobar² Pojie nak tayang dengan korang semua. Huhu... Lebih² lagi gambar follower² Pojie ada tertampal di atas baju itu tau!

 

Korang nak join sama? Meh buat RSVP kat sini dan sini. Semua maklumat ada di dalam tuh. Yang pastinya ia pasti happening. Pojie tak sabar² nak pakai esok pose² comel macam nih dengan kawan². Hehehe...


Oh ya, sibuk cerita pasal tweetup tuh sampai lupa nak sampaikan berita berkenaan dengan 3rd Putrajaya International Hot Air Ballon Fiesta 2011. Pelbagai aktiviti akan dijalankan dan anda semua boleh merasai pengalaman berada di awan di dalam belon panas, menaiki paramotor, helicopter, peraduan dan macam² lagilah. Semuanya berlangsung di Presint 2, Putrajaya dari 17 - 20 Mac 2011.


Jumpa anda di sana!!!

Hanya satu,


13 bicara yang baik hati...:

atty's said... Reply To This Comment

Ingat nak pergi gak,nanti kalo smpt,ptg ahad kot..
Pojie mcm dah kuyuslah;)

atty's said... Reply To This Comment

Ingat nak pergi gak,nanti kalo smpt,ptg ahad kot..
Pojie mcm dah kuyuslah;)

::Budak Degil:: said... Reply To This Comment

musim hujan ni boleh naik ka hot air bllon tu?..uhuhu

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

pojie,
cantiklah baju tuh. nak jugak

cik Nemo said... Reply To This Comment

jumpa di sana! :)

yuyu lar said... Reply To This Comment

macam best je pojie tp yuyu x dapat pegi...skrg kt kg...klaw x boleh kite jumpe sok kn..ngeh ngeh...hehe

Pejuang Kesenian Extreme said... Reply To This Comment

Cool juga t-shirt tu..hehe
dapat diskaun RM10.10 daripada harga asal RM50..

YobSumo said... Reply To This Comment

rumah eden dekat ajo dengan balon ni tapi punyalah malas nak pergi. maybe sbb dekat sgt kot. hehe.

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

kenapaaa lah kat kuching xde ek..sobsobsob

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

sesungguhnya, saya jeles! cepat update entri ttg belon panas itu :DDD

eykameow said... Reply To This Comment

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , nak jugak bahu tuuuuuuuuuu!

Pangeranz Umar said... Reply To This Comment

knp aku lambat tahu???
wakakakakakak
sbb aku bukan lah twitterholic sgt....hahahahahaha

cantekk said... Reply To This Comment

ermm..tetiap kali ada event tak bole nk p.. huhukkk,, sbt ahad kje gaks,,
sgt jeles tgk pic kawan2 bsukeria nek belon