||| Tercari² |||

Friday, March 25, 2011

Lagi² kisah bunuh diri #apakes?

Salam,

Korang pernah dengar tak kisah remaja Cina bernama Alviss Kong yang bunuh diri di Cheras? Yang siap buat announcement di FB gara² clash dengan amoi dia [KLIK]. Kali nih yang terbaru kisah remaja perempuan di Kelantan pula terjun dari KB Mall dalam cubaan membunuh diri. Menurut info yang tidak sahih dari @Mrx_Lonely, gadis itu cuba untuk membunuh diri kerana kecewa dengan result SPM, wallahualam. Meh sini tengok video itu...


Ish.. Ish.. Ish.. Betapa dangkalnya pemikiran budak² sekarang. Tak apa la mak bapak bagi makan sampai anak jadi bodoh gitu rupa. Rasanya bukan salah mak bapak, tapi salah remaja itu sendiri yang tidak mempunyai daya ketahana mental yang kuat dan tiada teman di sisi. Biar apa pun alasan mereka, apa yang boleh Pojie simpulkan di sini tindakan mereka sangat...

B.O.D.O.H
#okthxbai

Hanya satu,

3 bicara yang baik hati...:

J.M.R said... Reply To This Comment

pasal la bdk2 skng ni bodow sgt kn??..spm cemerlang pon, kalo lifeskill pendek, tak kemana gk..rmai je yg takde spm, berjaya giler2..

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

Mmgggggggggg BODOSSSS.

oKE TAMBAH LAGI :DDD

♕ Mr.IX ♂ said... Reply To This Comment

nasib baik sepat penyelamat ad abackup bawah tu...dah nekad sgt nmpknya...

source lain kata: gadis 20-an dah tu...