||| Tercari² |||

Thursday, March 24, 2011

Puki Che Ani? #matila #pitam

Salam,

Actually janganlah salah faham dengan tajuk entri nih. Entri nih pun entri pendek sekadar hiburan semata². Nak berkongsi dengan korang lagu PUKI tah dari negara mana tah dengan watak babi pink yang comel pulak tuh. Korang tengok mesti gelak², especially kalau korang dengar betul² pada saat 0:06 sangat lawak. Pojie gelak guling² setiap kali menyanyikan lagu nih, memang penawar duka. Silalah layan tanpa malu², tiada alat kelamin wanita di sini ;p


Hahahahaa!!!

P/S: Kepada sesiapa pembaca bernama Aini atau Che Aini, minta maaf, tiada niat menghina nama kamu, cuma ia kebetulan saja...

Hanya satu,

14 bicara yang baik hati...:

ComelCat said... Reply To This Comment

sengal okehh!!~~!!! hahahhahahahaa

fadzioriq said... Reply To This Comment

mcm malu je nk cmmnt post nih~hehe

owh lagu nih dah tau lama dah,mmg lawak masa first time tgk dlu~kahkahkah

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

puki ?

ape tu ?



*innocent*

ika honey bunny said... Reply To This Comment

hahahaha. sengal betul ade jugak lagu camni.

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

kahkahkah :DDD

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... Reply To This Comment

mmg pukii pukii pukii laa lagu ni..

Nizam said... Reply To This Comment

hahahaha... tak leh blah video ni...
kelakar siot...pukii3... hahaa

DanieL AdiE said... Reply To This Comment

hahaha..comel!

Corat-coret said... Reply To This Comment

ish3... =p

KiFli si Dolce said... Reply To This Comment

meriah...ada tak lepas ni konek kuarlan lagu plk :)

Nobita Sensei said... Reply To This Comment

padan betul dengan binatang yang dipilih.

♕ Mr.IX ♂ said... Reply To This Comment

haha! ingatkan mencarut pe ntah tadi...

phreak-id said... Reply To This Comment

Lucah giler aku nak nyanyi sama-sama. Takut kena penampar ngan bini aku. Hahaha


Terbaru >Review : Samsung Galaxy S >Download Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, Khurafat, Kembar Siang, Sini Ada Hantu >Annoying Call Iklankan Produk

Dinda Iva said... Reply To This Comment

wooooo..pojie..nama MIL i ani tau..nasib baik bukan aini u...hehehehe