||| Tercari² |||

Saturday, September 25, 2010

Lagi pasal MINI Driver Training

Salam,

Erm, entri ini bukanlah sekuel dari entri yang lepas berkenaan dengan MINI Driver Training nih. Just nak share video yang Pojie jumpa masa upload kat Youtube tempoh hari. Oh, ada blogger yang dah join sebelum nih pada Julai lalu iaitu HazelOng dan KYSpeaks. Kira Pojie nih blogger ke-3 la yer yang dapat jemputan nih ya. Cuma bezanya mungkin Pojie dijemput untuk memberikan liputan dan berkongsi pengalaman dengan pihak² yang dikehendaki. Tapi tak mengapakan Pojie share dengan pembaca² Pojie.



Basically this is what I did last time in the MINI Driver Training for the whole day of Wednesday. So I believe you guys drivers should join for this great and fun event. Just call the MINI hotline 1-800-88-6464 for more info... Rasanya for this year dah habis kot. Next year akan ada lagi. BMW Driver Training pun ada juga. Bezanya hanyalah kereta sahaja. Menjawab soalan bro MatJoe and bro JMR, Pojie pun secara tidak sengaja mendapat invitation nih dari seorang MINI Manager since dia tahu Pojie seorang blogger dan ramai kenalan. Tapi nak join call jer MINI hotline tuh ok. Memang fun! Hehe..

Love,

2 bicara yang baik hati...:

J.M.R said... Reply To This Comment

oh yeke..ok la tu. xnah lg drive mini cooper nih..dpt pecut lak tu..terbaek la!

kak ina kl said... Reply To This Comment

kalau akak nak masuk dlm keta tu tentu tak muat ek..

walaupun hb terror anyam ketupat...akak dah naik letih dah belajar dari mula kawin..sampai dah fed up dah..lelama malasssss..

jangan lupa join contest yer