||| Tercari² |||

Wednesday, September 1, 2010

Hotlink HOT TICKET, memang cun lah!!!

Salam,

Kawan² semua pakai rangkaian apa untuk telefon bimbit masing². Kalau pakai talian prabayar Hotlink, maybe ini masa yang cun untuk anda cepat² grab peluang ini. Sebab apa? Sebab sempena Ramadhan dan Syawal yang menjelang tiba ni, Hotlink ada menawarkan Ramadan Hot Ticket. Di mana anda boleh menambah nilai sebanyak RM10 atau RM15 dan mendapat nilai yang lebih untuk ada bercakap dan SMS. Selain itu juga anda boleh menukarkan tiket tersebut untuk menebus ayam KFC. Wahhh, dah jimat duit untuk berbuka nih.



Macam last week Pojie beli a few yang nilainya RM15, untuk kegunaan sendiri dan diberikan kepada Mak dan adik². Walaupun dibayar dengan harga RM15, tetapi nilainya seperti RM60 tau! Tak percaya? Cubalah beli 1 dan saksikan sendiri. Mana taknya, dengan harga RM15, kalian boleh mendapat 120 minit percuma dan 300 SMS percuma tau! Dan part yang paling best apabila Pojie dapat redeem dengan ayam KFC. Hehehe.. Save duit aku. Hehehe...



Jadi apa yang kalian nantikan lagi? Tawaran ini adalah terhad. Pojie pun petang ni nak berbuka di KLCC, akan Pojie singgah di Maxis Center di sana untuk membeli beberapa lagi, buat stok hari raya. Hehehe. Yelah, selama ini Pojie kemut nak call orang sebab mahal, now dah tak kisah lagi, call sajorrrr :)

Wassalam,

6 bicara yang baik hati...:

mama tisya said... Reply To This Comment

wah2 menarik ini...mcm lama je tk mkn kfc..:)

ellis suriyani said... Reply To This Comment

wahh..nak ayam tu....nak..nak..ekekke

AZIZUL HASIMIE OSMAN said... Reply To This Comment

ada gak dpt sms dr hotlink psl promo ni..tp wat tak tahu je..hehehe..
mgu depan la g maxis centre beli

senandung semalam said... Reply To This Comment

aku pun wat xtaw..
hehehhee..rugi2

Bro Framestone said... Reply To This Comment

meh la call bro he...23x

bro terlupe yg hari nie bro dpaat 100 sms percuma... tp leh pakai untuk tempoh 24jam...

lepa bace blog pojie baru bro teringat

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

ooo cik eykin. said... Reply To This Comment

tumpang tanye. kalau yang 15 ringgit tu kan dpt 300 sms kan. setiap hari kite dapat kan? how to check?

hee thx taw.