||| Tercari² |||

Monday, July 6, 2009

Lets TERJAH!!!

Uolsss, mosan la arini. Bese ler Monday blues kan. Keje maintain la, cuma sok dah start bz blk. N3 pasal last weekend xupload lagi. Sabor la yer. Hehehe. So arini Pojie nak ajak kawan² sumer terjah blog my BFF nih, Hairi namanyer. Dia telah terjah blog POjie dgn jayanya, so mari kita ramai² terjah blog dia, nk kasi traffic jam pun boleh. Ko suker x Ayie aku pomot pree blog ko nih. Wakakakak!!!!


http://harihairi.blogspot.com/

Klo saper yg pnh mengikuti rentetan n3 Pojie, klo saper masih ingat nama Mohd Hairi Mohd Tahir @ Hairi @ Ayie, inilah dia pemilik nama itu. My BFF since sekolah tadika (agama lagi ok!). Fuyoooo lama tuh (meminjam tagline Syazwan). Nama jer masing² duk KL, kami jmpa pun setahun skali time² raya. Hahaha, lawak kan!!! Miss u sooo much buddy. Since aku tgok response dari kawan² n pembaca² aku ramai berminat ngan ko, nti ko join aku gathering ok. Mau jual ko, RM10 sekati, bolehhh??! Wakakak, jgn terkentot yer, kene tembak mati kang!


"Saya la Hairi, jgn kentot tau!!!"

Love,

4 bicara yang baik hati...:

Hairi Tahir said... Reply To This Comment

alo lo lo...comel siyowt nko wat cengginih kat aku.. flower tanpa batasan..wakaka!!

tu lar, aku pun rindu gelisah alah resah dengan nko..

Hezesuze said... Reply To This Comment

wawawawawa...harusss terjah ni....kikikiki

p/s ajak ler dia joint group putus fius...hehe

Cik AniS GalaXy said... Reply To This Comment

dah terjah dah
harus la jd geng kite lepas nie...wakakaka

rizz said... Reply To This Comment

jomm terjah blog die ekekkeek!