||| Tercari² |||

Wednesday, July 1, 2009

Kisah Orang Kawen...

Halooo... Mesti kwn² dah tau last week Pojie balik kg sbb nk menghadiri majlis perkahwinan sepupu Pojie, Izam nama dia. Awal bulan lalu sepatutnya Pojie join gi Dungun anto dia nikah n bersanding kat umah isteri dia, tp xdpt sbb menghadiri majlis ulangtahun Cik Wanie, so kali nih kira tebus blk la. Huhuhu. Sbb tu xdpt join gi gathering kat Tasik Titiwangsa aritu. Xpelah Pojie, ko nk join macam la ada blogger kenal ko, xpayah perasan glamer. Huhu.. T_T

So entri kali nih just nak share a few moments masa blk kg aritu, lantas dalam masa yg sama nk memperkenalkan adik² Pojie. Huhuhu...


Yg jadi pengapit lelaki tuh Angah Pojie...


Ha, yang tgh bpencak silat si baju putih tuh adik Pojie after Angah. Nama dia Pejol.


Yang si cantik molek nih adik last Pojie, the 1 n only adik pompuan Pojie. Paling manja ngan Pojie. Nama dia Wanie...

Oh, ada 2 org xde dalam gambar. Sorang Payid (dah meninggal dunia 2thn lepas) dan sorang lagi Capix (dia sblm Wanie, pemalu sket). Hehehe... Melalut jer kan n3 nih. Xde idea dowh...

Love,

2 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

waniee sgt tomey! muahhhaaa

Cik AniS GalaXy said... Reply To This Comment

nk kenal dgn pejol leh x kak ipar
mcm dah secocok jer nie
hahaha....

wanie comel.
nie mesti pojie yg make over dia kan..