||| Tercari² |||

Tuesday, July 7, 2009

Kisah Redhot Superhero!!!

Salam dan selamat pagi semua..

Sihat sumer? Tidur lena x malam nih? Pagi nih cukup ceria x? Hehehe, tetiba meroyan jadi sopan plak pagi nih. Wakakaka. Alah, xde apa, mood agak baik arini sbb sat lagi ble opismet Pojie mai masuk opis kang, maka kebizian akan mula melanda. Tatkala itu, jgn ditanya kegigihan Pojie membuat keje, dgn kesibukan sana sini. Tatkala itu ada yg ping kat YM, Pojie akan reply "Hai, bz la. Sori. Tata...". So, usahla sentap yer. Sbb say hanyalah kuli di opis nih. Kalau saya boss, akan saya update blog 3 n3 setiap jam. Hohoho.


Yes, I know I'm hot in red, sooo??!!

Okla, so sementara lom start bz nih, meh la Pojie share pic² yg sempat dirakamkan masa besday party Redhot Superhero kat umah Kak Wati @ MummYaeesh di Seri Kembangan. Walaupun tempat yg xpernah diterjah, tetapi atas berkat doa Kak Heze selaku ketua skuad terjah dan co-pilot Rizz yg hebat, maka selamat sampai dgn jayanya tanpa rekod sesat kali ini. Hehehe. So, credited to Kak Heze sbb amik pic dari dgcam dia, n Rizz sbg cameraman (bagus xParkinson lagi). Hehehe... So, mau tau citer lebih lanjut, gi la terjah blog teman² Pojie ok! Hehehe...


Pose bsama banner yg besor n indah. Gegeh sgt host kiter!


Bsama blogger mama; Kak Suzy, Kak Heze & Kak Masviona, feat. Rizz & El...



1st time jumpa Iena Raihanna, yg bagi award kat Pojie baru² nih. Alahai, kecik molek jer org dia macam sorang blogger mama yg gonjeng tuh, saper ntah, tatau!! Hehehe.


Yessss, inilah dia Kak Senduk a.k.a. Diva Puchong. Hadir bsama CW, HotMama dan Kak Cam (maaf tlupa nk amik gambor ngan depa).




Yeeeessszaa! Inilah teruna² manja yg telah di"bunting"kan oleh clown. Harammm! Bgegar sat Seri Kembangan dgr hilaian para tetamu yg hadir. Klo Qiela ada, sure gempa bumi sat. Wakakaka! Tp, kami maintain cute meh!!!


Last but not least, aksi candid. Yg xtahan pic atas tuh mau melompat, tp camera lampi, so kami dah landing baru dia dpt snap. Gegeh la tuan umah kiter mau join melompat. Hehehe...

Apa² pun tq sooo much buat Kak Watie n hubby yg sudi menjemput kami yg kuat makan ini. **matiler program diet tganggu lagi. Tq gak buat sumer blogger² yg baru Pojie kenal. Sampai ketemu lagi di lain hari yer. Yg pasti, mama² lebih beriya happening nya dari anak². Sporting habes! Hehehe...

Love,

8 bicara yang baik hati...:

mr.syazwan said... Reply To This Comment

F
U
U
U
Y
O
O
O

melatop sesgt erk
biasa la cameraman rizz kan

yg penting "akak" baju itam very the.. hahaha

rizz said... Reply To This Comment

kah2 tetapss kan! x mnahan yg aksi kai bju pegnant waa malu3 hahahaha

Corey said... Reply To This Comment

dlm byk2 pics tu pic dgn ahkak senduk paling mahal.. harus di frame hehe

Farhana said... Reply To This Comment

Baju kaftan itu sgt meletop.. Hahaha.. Comel jek kamu sume.. Hak hak.. =p

iena said... Reply To This Comment

wah...akhirnya ade jugak yg publish cite bufday bash yaeesh...iena tak sempat nk wat lagi n3 pasal yaeesh...sbb tgh takde mood edit picture...bley ke gitew statement nye...hahaha... pape pon nice to meet u n rizz... hopeful friendship forever k...

atty's said... Reply To This Comment

wah..pojie sudah apdet..
suka tgk gambar uols sama itu clown..gambo bunting.tuh.wakakkakaa

Hezesuze said... Reply To This Comment

hape??? kocik jerk cam ahkak gonjeng katenye...ermm ada akak kesah...lalalalalal

yg penting party tu mmg besh kan kan..hepening sgt2 lgik2 dpt jumpa KAK SENDUK or CT SENDULIZA...kikiki

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

Klo Qiela ada, sure gempa bumi sat. Wakakaka! Tp, kami maintain cute meh!!!

sib bek aku tak der pojie kalau idak wakakakakakaka lu sendirik pikir arr wkakakakak tapi memang lawak giler... kalau lew jadi kenyataan wakakakakaakakakaka