||| Tercari² |||

Friday, July 3, 2009

Kisah Hari Khamis (semalam da...)

Korang, semalam pagi² kan hujan lebat, so ada x sesiapa yg xbangun tidur smlm sbb sedap sgt bguling atas katil kala kesejukan? Hahaha, Pojie adalah salah sorang manusia itu. Hehehe. Xsedar pagi semalam hujan lebat tp yg pasti mmg best tidur sampai terlajak Subuh n lambat bangun. Tup² tgok jam dah pukul 9.40am. The worst part is alarm clock Pojie yg Pojie set kat hp xmunyik. Apa pasat??! Krn kekuehan dan kemamaian masa set alarm tuh, maka Pojie ngan bbesar hatinya telah set jam kul 6.00pm. PM uols.. Nk bangun 6.00 petang kejadahnyer kan!



Haross bangun² tdo btempik sampai 1 Teratak Muhibbah tuh leh dengar tempikan org baru bangun tdo. Hahaha! Kelam kabut nk bsiap. Sempat jugak la bg msj kat opismate, so diorang acknowledge. Nasib baik gak call xbyk, keje pun byk dah setel, so no big issue la. So drive la macam macam Alex Yoong kat Sepang Circuit (nasib baik federal dah clear), sampai² dalam kul 10.30am, mana ada parking lagi dah, full kat bawah opis nih. Amik keputusan parking jela kat tepi² jalan. Ada rasa xsedap hati, mmg betul. Rupa²nya sejam kemudian aku sudah kne saman ngan MPPJ da.. Haram tol!!!


RM100..? Mangaih, kopak duit aku!!!


Tawaran katanyer! Xnak terima tawaran nih leh x? Hehehe..


Encik Puasa nih mmg nk soh aku puasa di bulan Rejab nih tau. Terima kasih atas reminder kamu. Hanj!!!

Love,

5 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

alaa tiann kiat pojie..teruk taw mppj skng kemen saman nk mhl huhuk

Corey said... Reply To This Comment

hehe dah takde rejeki.harga yg perlu dibayar lepas overslept.
PJ area mana ni ek.

Hezesuze said... Reply To This Comment

haha tu ler pasal...da tau xleh park nk park bagai...kan da kene saman..

jgnler marah MPPJ tu dik oiii..depa jlnkan tugas jerk...hehe

p/s buat rayuan ler kot2 bleh dpt kurangkan...

Eragon_iz said... Reply To This Comment

x pe lah pojie. bukan selalu pun abg mppj tu saman, sekali sekala je. hehehehe

Cik AniS GalaXy said... Reply To This Comment

tu dia
sekali abg puasa suh kamo berPUASA..haha
bulan rejab nie kak oii
sila la beramal sambil berjimat..haha