||| Tercari² |||

Saturday, December 13, 2008

Thank You MAXIS!!!

Semalam, 12hb Nov, Pojie mcm biasa la lepak lama² kat opis sangkak internet opis sampai kul 9pm. Sambil² tuh mcm biasa la SMS org sana sini terutamanya Kasih. Tiba² SMS yang Pojie anto failed, sudah! Jgn wat pasal, dah malam² nih kedai topup dh tutup, 7E plak dan² xde topup maxis. Haram! So Pojie sajer jer mendiall *100# sambil menaruh harapan mcm Zaiton Sameon tuh agar ada la seratus dua bonus yg leh Pojie redeem dikala², tup² Pojie tgok ada 10,989 bonus??? Aku ni mimpi ker, ker mata aku dah rabun nmpk smpai 5 angka nih! Ker Maxis tersilap bagi bonus kat aku? Ker dia sajer nk membelai jiwa Pojie yang tgh berkira² nak port number over to other provider. Hiks, xkisah la!!! So apa lagi, redeem la. Byk tuh. Klo redeem sumer leh dapat RM100 tuh. Sure Maxis tgh meroyan, sajer nk membelai jiwa...

So pg td pas bgun tido pun Pojie cek blk, betol ker idak. Takut mimpi indah belaka. Eh, sama gak. Yippie!!! Tp dlm otak masih lg bjalan memikir nih. Nak gak call Maxis nk tnya my anniversary ngan Maxis dah sampai ker. Eh, xmo la. Takut dia realize kesilapan dia then tarik balik. Xnak!!! So biar la jadi teka teki.

Eh, Pojie nih jenis yg high curiousity. Selagi xdpt jwpn Pojie mmg xleh ddk diam. So bukak la website Hotlink, mencari jawapan. Cari punya cari sbb apa la dia bg aku bonus byk² nih. Tup² Pojie ternampak 1 link, Give Me A Name Contest dah ada pemenang. Pojie pun sajer la klik and then i saw this on my screen...


Horayyy!!!! Pojie pemenang rupa²nya. Xsangka siot rupa²nya Pojie iaitu mendapat menang hadiah istimewa iaitu 10,000 rewards points. Pojie ingat lagi yg pada asalnya Pojie dpt MMS dari Maxis pasal contest nih. Pojie pun tgh byk sgt kredit masa tuh, layan jer la, mana tau kan luck! Pojie bagi nama yg kiri tuh as Ronny (sbb rambut dia merah) dan yg kanan tuh Benny (sbb rambut biru). Xsangka rupa²nya mmg luck! Alhmdulillah. 1st time menang contest tau! Selama nih masuk la hitu hini tp dinchhhh. Hehehe... So alhamdulillah...

9 bicara yang baik hati...:

ReMy said... Reply To This Comment

tahniah remy ucapkan...
x nk wat kenduri doa selamat?

huhu...

you are now in my zone said... Reply To This Comment

so cute that name... :D

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

tahniah2!
perlu sgt wat kenduri doa slamat esok kt klcc ok!

rizz said... Reply To This Comment

wah so proud of u..:p

Preppy Guy said... Reply To This Comment

wow...u r so luck...blh transfer ke gigi tak...hihihihi...

xoxo

AL

angloko said... Reply To This Comment

wahhh... u so lucky...
aku kompem la xkn dpt cam ko ni...
sbb aku pakai celkolum...
Opss tercarot lak...
larikkkk...;p

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Remy & Ajim;
Kenduri katanyer!!!

Nuar;
Mesti la cam org dia cute gak kan!
Hiks =p

Rizz;
Apa la yg nk dbanggakan..
Dpt cash RM10,000 sdp gak!
Leh blanja korg mkn kat Mandarin Oriental smlm..
Gittew!

Preppy:
Nak ker..?
Meh sini no tepon!
Hehehe..

Angah;
Siap kaooo!!

aiZouL diSiSi... said... Reply To This Comment

nak gak..
uwaaa..

SyahNaz BoH said... Reply To This Comment

congrate2... walpon bkn beruper wang ringgt... tp tbus blh jd kredit.. bgus2...