||| Tercari² |||

Monday, December 15, 2008

Sayap@KLCC

Barisan diva² maya, geng Sayap.
Dari kiri; Ajim, Nuar, Wanie, Anis, Rizz, Pojie, Aizoul, Remy (tiada dalam gambar)


Hah, sebagaimana yg korang sumer dah tau (atau buat² xtau), ahad lepas, 14hb Disember 2008, adalah perjumpaan diva², ratu², artis² dan selebriti² maya mencemar duli ke KLCC. Sumer dari geng Sayap yang terdiri daripada Pojie sendiri, Ajim, Nuar, Wanie, Anis, Rizz dan Aizoul. Ada gak dari bukan geng cam adik (Mya) n sepupu (Kak Mas) Anis, Mama Wanie bserta abg² bodyguard cik diva kita itu (Abg EQ, Abg Acap, Abg Azizi). Kami menghabiskan masa dan lunch bersama² di Pizza Hut. Best sgt! Thanks to all especially Wanie, dari jauh trn mencemar duli tuh. Remy sorg jer xdtg, nanti dia. Ngade² sgt!

So Pojie mls la ngan ulas byk² since geng² lain sumer dh update, leh la korang sumer layan blog² geng Sayap yg lain yg udah pun buat ulasan pasal aktiviti smlm terlebih dahulu...

http://dukelucedellamore.blogspot.com/
http://anuarkamaruddin.blogspot.com/
http://rizzirhamy.blogspot.com/

21 bicara yang baik hati...:

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

pemaleh!!!
bleh plak suruh peminat uol baca kt page kitowg??mcm2..
kang jejari tu gemok lak sbb xbersenam..wakakakka..

Duke Luce Dell'amore said... Reply To This Comment

punya byk pic jim email,itu je yg die tayang??ergghhh!!

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

dulik!!
mls nk ulasan byk²..
nk promote blog korg gak!
xmo ker..
pree nih tau xpayah bayor!

faNdEy's ChARmIng said... Reply To This Comment

haiii pojie..
best nyer korang kan..
fandey kalu bleh nak join sebab rizz ajak tapi
my parents datang tau..so take care k..

you are now in my zone said... Reply To This Comment

precious time of sayapians :)

rizz said... Reply To This Comment

hehe gtew kannn:p diva sgt taw pomott blog rizz muahaha

perjuanganku said... Reply To This Comment

like see u guys. boleh berkenalan. minat dengan lelaki lembut .

love hurd said... Reply To This Comment

nice face. like ur

Preppy Guy said... Reply To This Comment

huhuhu...best nyer outing u guys...jeles sesangat...si remy tue maybe jalan kuat sangat kot ngan kwn dier tu...huhuhu...tu yg x dpt jalan..hihihi...so,i bet u must have fabulus time rite?

Xoxo

AL

Eizan Emirza said... Reply To This Comment

edy nk mnx maaf dtg lwtsgt tyme outing ngan u guys. coz d lthn yg x dpt dielakkan. so sorry ea.

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Fandey;
Eh², baru join blog ker?
Yeker..?
Xpelah len x join lg ok!

Nuar;
Great!
Besh²!

Rizz;
Sajer guna pkataan pomot, pdhal malas nk menaip!
Huhuhuh...

Perjuanganku;
I don't know who u r..
Nak bkenalan xde masalah...

Love hurd;
I like myself...
Huhuhu...

Preppy;
Itulah Remy nnti dia..
Jumpa nnti mau denda!
Tu la best sgt!
Klo Preppy trn KL nnti meh la join yer...

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Xpelah Edy..
len x pun ada lg ok!

miss galaxy said... Reply To This Comment

happy moment..suke sgt2 time nie
x sbr nk tgu 28hb nie plak...

aiZouL diSiSi... said... Reply To This Comment

mls katernya..
huhuhu

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Anis;
Ala 28hb nih sure Anis bz jd usher kan!

Zoul;
Dulik!

SyahNaz BoH said... Reply To This Comment

sdey... makan piza.. xdpt walaupon naz bkan mmber lain kali ajak2 ayam la.. hahahahaha....

SyahNaz BoH said... Reply To This Comment

sdey... makan piza.. xdpt walaupon naz bkan mmber lain kali ajak2 ayam la.. hahahahaha....

Preppy Guy said... Reply To This Comment

sure of coz kalau turun Kl boleh hang out sama saman...hihihi..kenalkan al dgn member u yang lain...

xoxo
AL

[yAN!e][pUTraJAya] said... Reply To This Comment

comel nyer semua geng2 SAYAP

lepas ni yanie nak wat geng TERBANG..

leh gabung...SAYAP TERBANG

hahahaha

pesanan penaja - jangan mamai di waktu pagi time gosok GG

kekkekek

ReMy said... Reply To This Comment

pojie jgn denda berat-berat k...
denda remy suh mkn ais krim jer k, huhuhu...

preppy guy yg cute, remy bkn sengaja la. remy ada hal yg berkaitan dgn keluarga.

cik wanie said... Reply To This Comment

pojie...

best sgt2 bila dpt jumpa kalian,
wpun tuk seketika,
tapi tetap meriah kan...
will alwaz miss n luv u all,
geng sayap...

muah muah muah